Onko Steven Cao steroideissa?Tutkimme ja selvisimme!

KÄYTTÄÄKÖ STEVEN CAO STEROIDEJA?

”Swolon” saaminen näyttää olevan viime aikoina raivoissaan. Nuoret miehet ympäri maailmaa kiirehtiä kasvattamaan lihaksia, jotta he voisivat täyttää t-paidansa, siinä toivossa, että naiset geekit ja gawkuttavat niitä kaikkia.

Myös nuoret naiset eivät ole liian kaukana jäljessä. Mutta ainakin naiset eivät ole kiinnostuneita ajamaan sitä kaikkein ehdottomimpiin rajoihin.

Siitä huolimatta, että muutaman viikon jälkeen kuntosalilla, alkaa tulla kristallinkirkkaaksi, ettei helvetissä ole mahdollisuutta, että näytät siltä kuin Simeon Panda tai Ulysses Jr. tässä elämässä. Ymmärrät, että kaikki motivoiva BS-suosikki ’kuntomallisi’, joka syövät sinua päivittäin, on juuri se, BS.

Tämä laskentahetki tulee yleensä useiden kuukausien tai jopa vuosien kuluttua. Olet tehnyt kaiken oikein, mutta abs-osaesi ovat tuskin näkyvissä.

Valitettavasti lihasten rakentamisessa natiivina (luonnollisena) voi kestää vuosia omistautuneelta nostamiselta ja tiukalta ruokavaliolta, jotta edes näyttäisi puolet yhtä hyvältä kuin ne kunto-mallit, joita seuraat verkossa. Vihaamme rikkoa sen sinulle, mutta suurin osa niistä tyypeistä on kastikkeessa, eli steroideja.

korkea Steven

On helppo ymmärtää miksi; heidän toimeentulonsa riippuvat siitä, kuinka esteettisiä ne näyttävät. Mitä enemmän repiä joku on, sitä suuremmat ovat heidän mahdollisuudet houkutella seuraajia sosiaaliseen mediaan. Mitä enemmän seuraajia sinulla on, sitä suurempi ansaintamahdollisuutesi on, koska et vain ansaitse rahaa ohjelmista, joita myyt, vaan houkuttelet myös iso-aikaisia ​​sponsoreita.

Kaikki tämä riippuu kuitenkin kyvystäsi ylläpitää korkeatasoista fysiikkaasi. Voit nähdä, kuinka kaikki tämä paine voi tehdä anabolisten steroidien käytöstä vaikuttavan hienolta idealta kaikille, jotka haluavat ansaita rahaa tällä tavalla. Lisäksi vaikka olisitkin vaihdelailla, väittämättömyyttäsi väittäminen on paras tapa edetä yrityksessäsi, koska myyt seuraajillesi ”saavutettavissa olevan” unelman.

Näistä syistä uskomme, että useimmat sosiaalisen median kuntourheilijat ovat jonkinlainen parannus.

Haluatko tietää, onko Steven Cao steroideja? Tämän artikkelin tarkoituksena on selvittää tämän sosiaalisen median sensaation todennäköisyys kastikkeessa.

LUKEA  Onko Sadik Hadzovic steroideja?Löysimme totuuden

KUKA ON STEVEN CAO?

Steven Cao on 24-vuotias kehonrakentaja, joka on saanut nimensä itselleen siitä, että hänellä on yksi esteettisesti miellyttävimmistä fysioista, joita maailma on koskaan nähnyt.

Steven on 5’10 ”ja painaa 185–200 puntaa riippuen siitä, leikkataanko tai täytetäänkö, Steven on yksi niistä tyypeistä, joka kunnioittaa kehonrakennuksen kultaista aikaa. Kultainen aikakausi viittaa 60-, 70- ja 80-luvuihin, joissa kehonrakennus suosii estetiikkaa massaan nähden.

Sellaisena Steven Cao kilpailee Miesten fysiikka -luokassa. Stevenin fysiikka on varmasti näky. Erityisesti hänen V-kartionsa saa hänet näyttämään linnulta, joka on alkamassa lähtemään. Arnold olisi ylpeä.

Siksi ei ole yllättävää, että nuori kehonrakentaja on pystynyt keräämään satoja tuhansia seuraajia ja tilaajia hänen Instagram- ja YouTube-tililleen.

Caon vaikuttava fysiikka ei kuitenkaan ole päässyt kriitikkojen silmiin. He vannoo, ettei helvetissä ole mahdollisuutta, että nuori kehonrakentaja olisi voinut saavuttaa tällaisen fyysisen luonnollisesti.

Kaikille Caoon kohdistuvat väitteet ovat kuitenkin perusteettomia ilman konkreettisia todisteita. Sellaisenaan, edes tässä artikkelissa, emme pysty todistamaan, että Steven käyttää steroideja, mutta yritämme parhaamme saavuttaa mahdollisimman lähellä totuutta.

ONKO STEVEN CAO STEROIDEISSA?

Ellei viemme herra Caon verinäytettä akkreditoituun kolmannen osapuolen testauslaitokseen ja pyydämme häntä testaamaan kaikkia parannuksia auringon alla, ei ole mahdollista kertoa, onko hän steroideja vai ei.

Siksi lähestymistapamme perustuu Stevenin vertaamiseen yleisimpiin steroidien käytön oireisiin, joihin kuuluvat:

  • Massiivinen voitto lyhyessä ajassa

 

Tämä on kiistatta paras tapa kertoa onko joku kastikkeessa. Laihamassan hankkiminen on uskomattoman vaikea pyrkimys kenelle tahansa riippumatta heidän ylivoimaisesta genetiikasta, harjoittelu- ja ruokavaliosuunnitelmasta.

Ainoa aika, jolloin joku saa lihaksia epänormaalilla nopeudella, on se, että hän on aloittelija. Aloittelijana kehosi ei ole tottunut stressiin (liikuntaan), eikä siksi ole kehittänyt tarvittavia lihasrakenteita tällaisen toiminnan tukemiseksi. Sinänsä keho mukautuu uusiin muutoksiin kehittämällä lihaskudosta, joka auttaa sinua näissä pyrkimyksissä.

LUKEA  Onko Kris Gethin steroideja?Tutkimme!

Siksi aloittelijoilla on nopea lihaksen kehitys ensimmäisten kunto-kuukausien aikana. Lisäksi, jos niiden tarkoituksena on kehittää niin paljon lihasmassaa kuin mahdollista, niihin päätyy väistämättä myös paljon rasvaa, koska nämä pyrkimykset vaativat sinua syömään kalorien avulla. Nämä nopeat voitot lopulta hidastavat ja alkavat tasoittaa, kun vartalo on sopeutunut elämän uusiin muutoksiin ja voitot alkavat tulla paljon hitaammin.

Steroidit eivät kuitenkaan välitä siitä, oletko aloittelija vai edistynyt nostin. Näiden eksogeenisten hormonien käyttäminen voi antaa sinulle jopa 30 kiloa laihaa lihasmassaa vuodessa. Vähärasvaisen lihasmassan suhteen ero, jonka 30 kiloa tekee, on kuin yö ja päivä. Jotta perspektiiviin, se on uskomattoman harvinaista löytää henkilö, joka voi luoda 30 kiloa laihaa lihasta luonnollisesti alle kolmessa vuodessa. Siksi, jos tiedät jonkun, joka äkillisesti ilmapalloi, ne ovat todennäköisesti steroideja.

Steven Cao aloitti nostamisen 16-vuotiaana yrittäessään saada enemmän voimaa ja voimaa koripallotavoitteisiinsa. Hänen eteneminen välillä 16–18 oli odotetusti; tavallisia. 18-vuotiaana hänestä tuli kuitenkin yhtäkkiä repiä peto. Valitettavasti hän kärsi tyrävammasta samana vuonna, minkä seurauksena hän lopetti nostamisen noin kolmeksi kuukaudeksi.

Kun kolme kuukautta oli ohi, hän teki paluunsa, ja vähemmän kuin kuusi kuukautta kesti häneltä, mikä näytti siltä kuin 20 kiloa laihaa lihasvoittoa. Cao lukee näiden muutosten palkkaavan ammatillisen valmentajan, joka opastaa häntä harjoitteluun.

Siitä huolimatta, riippumatta siitä kuinka tietoinen hänen valmentajansa voi olla, 20 kiloa laihaa lihasta kasvaa muutaman kuukauden sisällä, on maailmaa. Nopeat muutokset, jotka herra Cao teki kyseisenä ajanjaksona, tekevät hänestä erittäin epäluuloisen, etenkin kun otetaan huomioon, että useimmat asiantuntijat eivät suosittele anabolisten steroidien käyttöä ennen 18-vuotiaana täyttämistä, mikä sattuu olemaan ikä, jolloin Steven teki dramaattisimman muutoksensa.

  • Gargantuan-ansoja ja deltejä

Joukko 3D-hartioita on yksi kehon halutuimmista ominaisuuksista. Siitä huolimatta olkapääliharyhmä on myös yksi vaikeimmista kehitettävistä. On syytä, miksi et näe liian monta ihmistä kävelemässä valtaisilla ansoilla ja delteillä; he eivät vain tule helpoksi.

LUKEA  Onko John Cena steroideissa?Saimme selville!

Anabolisten steroidien käyttäjille se on kuitenkin melkein täysin päinvastainen. Näet, olkapääliharyhmä sisältää suurimman määrän androgeenireseptoreita kehossa. Androgeenireseptorit puolestaan ​​ovat tyyppisiä ydinreseptoreita, jotka reagoivat androgeenisiin hormoneihin, kuten testosteroniin, stimuloidakseen lihasproteiinien synteesiä, mikä lisää lihasten kasvunopeutta.

Useimmat lihasta rakentavat anaboliset steroidit ovat synteettisiä versioita testosteronista, ja siten kehoon injektoituna nostavat testosteronitasoja kehossa, mikä lisää vähärasvaisen lihaskasvun nopeutta. Olkapään lihakset reagoivat parhaiten testosteronin vaikutuksiin, koska ne sisältävät paljon androgeenireseptoreita, ja siksi useimmilla mehujen puristimilla on valtava kehitys olkapäälihaksissaan.

Steven Caolla on sarja hartioita, jotka saattaisivat useimmat anabolisten steroidien käyttäjät häpeään. Hänellä on kirjaimellisesti tykkipallot delteille ja pienet mäet ansoille. Ja nämä lihakset nousivat esiin melkein samaan aikaan kun hän pääsi leikkauksesta. Joten kuka tietää?

TUOMIO

Vaikka monet muut merkit osoittavat steroidien käytön, tässä artikkelissa käytetyt ovat lähes kaupan rikkojia määrittäessään jonkun mehun todennäköisyyttä, varsinkin jos henkilöllä on molemmat merkit.

Toinen Steven Caon asia, joka tekee hänestä vieläkin epäilyttävämmän, on tapa, jonka hän on päättänyt käsitellä steroidiväitteitä. Sen sijaan, että reagoisi heihin tai yrittäisi vakuuttaa ihmisiä, muuten hän päättää sivuuttaa heidät kokonaan. Lisäksi hän ei ole koskaan yrittänyt väittää olevansa tyydyttämätöntä missään viestissään, mikä toimii vain oikeutuksena niille, jotka väittävät käyttävänsä steroideja.

Mutta ollakseni rehellinen, Steven ei ole joukkohirviö, ja hänen lihastasonsa on sellainen, jonka joku voi saavuttaa luonnollisesti, varsinkin jos he käyttävät laillisia steroideja. Itse asiassa uskomme, että jos Steven ei käytä anabolisia steroideja, hän käyttää enemmän kuin todennäköistä laillisia steroideja.

Huolimatta siitä, että niitä kutsutaan steroideiksi, lailliset steroidit ovat todella kasviperäisiä lisäravinteita, jotka jäljittelevät steroidien anabolisia vaikutuksia, mutta ilman sivuvaikutuksia. Ne ovat tehokkain aine, jota voit turvallisesti käyttää parantamaan lihaskasvustasi. Lailliset steroidit ovat ehdottomasti kannattamisen varaa.