Onko Sadik Hadzovic steroideja?Löysimme totuuden

KÄYTTÄÄKÖ SADIK HADZOVIC STEROIDEJA?

Kehittäjät ja urheilijat ovat vuosikymmenien ajan käyttäneet anabolisia steroideja auttaakseen heitä polttamaan rasvaa, rakentamaan lihaksia ja parantamaan urheilullista suorituskykyään.

Itse asiassa jossain historian vaiheessa anabolisia steroideja ei käytetty vain suorituskyvyn ja estetiikan parantamiseen, vaan ne olivat täysin laillisia. Kansalliset hallitukset ovat määränneet androgeenisiä anabolisia steroideja, ja niitä tarjottiin olympiajoukkueiden jäsenille antamaan heille kilpailuetu.

Nyt kun huhut varjoisista suhteista olympiajoukkueiden kanssa ja steroideja joidenkin hallitusten kanssa, steroidien ottaminen on erittäin laitonta käytäntöä. Aikaisemmin steroidien ottaminen oli verrattavissa urheilijan heraproteiinin ravistamiseen harjoituksen jälkeen.

Laajemman tutkimuksen jälkeen tiedemiehet kuitenkin ymmärsivät, että prohormonit ja steroidit olivat erittäin vaarallisia, minkä vuoksi ne kiellettiin ja pidettiin laittomina. Milloin jonkin laittoman tekeminen esti ihmisiä käyttämästä sitä?

Sadik

Natty kehonrakentajana on vain niin paljon lihaksia, jotka voidaan saada käyttämättä suorituskykyä parantavia lääkkeitä. No, ne, joille on osoitettu erinomaista genetiikkaa, voivat kehittää enemmän lihaksia ja vaikuttaa matalammilta matalalla rasvalla samalla kun ovat myös vahvempia.

Steroidit lisäävät lihasproteiinien synteesiä. Seurauksena ovat, että ne lisäävät positiivista typpitasapainoa asettaen vartalon erittäin anaboliseen tilaan. Näin ollen voidaan rakentaa enemmän lihaksia lyhyemmässä ajassa. Lisäksi steroidit lyhentävät toipumisaikaa, mikä lisää lihasteryhmän harjoittelua viikossa.

Aikaisemmin kehonrakentajat käyttivät steroideja palauttaakseen ja rakentaakseen ylimääräisen koon, samalla kun he noudattivat estetiikkaa. Kuitenkin nykypäivän kehonrakentajan väärinkäytösteroidit, insuliini, HGH, muiden yhdisteiden joukossa, vaikuttavat kuitenkin olevan suuremmat. Valitettavasti nykypäivän kehonrakennustuomarit pitävät massaa tärkeämpänä kuin estetiikkaa.

Voitko kertoa, käyttääkö joku steroideja? No, kun kyse on joistakin ihmisistä, on räikeästi ilmeistä, että he ovat mehussa. Joillakin kehonrakentajilla on kuitenkin luonnollisempi fyysinen muoto, mikä vaikeuttaa niiden ilmoittamista, ovatko he kastikkeessa.

Tämän seurauksena yritämme vastata yleiseen kysymykseen: ”Onko Sadik Hadzovic steroideja?

Lakisääteinen vastuuvapauslauseke

Meidän on aloitettava oikealta jalalta. Seuraavat tiedot perustuvat puhtaasti spekulointiin, eikä niitä pidä kuluttaa evankeliumin totuutena. Toiseksi, meillä ei ole siteitä Sadik Hadzoviciin, emmekä ole kiinnostuneita edistämään tai valittamaan häntä. Kolmanneksi, meillä ei ole todisteita sen osoittamiseksi, että Sadik on mehussa tai on käyttänyt.

LUKEA  Onko John Cena steroideissa?Saimme selville!

Seuraavat tiedot ovat vain tiedoksi. Emme suvaitse steroidien käyttöä eikä pidä mitään ketään kehonrakentajaa vastaan, joka käyttää anabolisia steroideja.

KUKA ON SADIK HADZOVIC?

Sadik Hadzovic on amerikkalainen kehonrakentaja. Pidä kiinni. Hän on kotoisin Bosnia ja Hertsegovinasta (entinen Jugoslavian tasavalta). Valtiosta muuttamisen jälkeen kehonrakentaja on voittanut 4 IFBB-tapahtumaa, joista yksi Arnold-festivaalilla vuonna 2015. Hän on myös neljä kertaa miesten fyysinen mestari.

Sadik on todennäköisesti kuuluisa esiintymisistään miesten fyysisen jaon olympialaisissa, joissa hän on sijoittunut toiseksi kahdesti, häviäen kummankin kerran Jeremy Buendialle.

Miesten fyysinen luokka on tarkoitettu miehille, jotka keinuvat esteettistä ilmettä. He ovat lihaksikkaita miehiä, jotka ovat saavuttaneet V-kartion ja pienen vyötärön. Ne eivät ole niin rakennettu kuin IFBB: n eliitti kehonrakentajat. Ne ovat kuitenkin edelleen melko tunkeutuneita verrattuna keskimäärin kuntosalin rottaan.

Yllättävää on, että suurista lihaksistaan ​​riippumatta nämä kaverit eivät paina paljon. Esimerkiksi mestari Jeremy Buendia painaa lavalla lähes 164 kiloa. Tämä vain todistaa, että jos sinulla on pieniä niveliä ja pieni vyötärö, lihaksesi ei tarvitse olla valtavia, näyttääkseen valtavilta.

Hävittyään Jeremy Buendialle kahdesti, Sadik Hadzovic päätti siirtyä klassiseen fysiikkajakoon, luokkaan, joka vaatii malleja, joissa on enemmän lihasmassaa. Valitettavasti ei näytä siltä, ​​että hänen siirtyminen täydelliseen fysiikkaan olisi auttanut häntä saavuttamaan unelmansa voittaa luokassaan hyvin haluttu Mr. Olympia-titteli.

Voit myös tietää, että lisäyhtiö GAT sponsoroi Sadik Hadzovicia.

SADIK HADZOVIC -TILASTOT

Kevytrakentajan tilastojen innokas seuranta voi nopeasti kertoa, ovatko he steroideja vai eivät.No, Sadikin tapauksessa, tässä ovat hänen tilastot.

  • Korkeus: 5ft 11
  • Kilpailun paino: 190 lbs.
  • Kauden ulkopuolinen paino: 210 lbs.

Tässä on kiistanalainen kohta. Ei ole epäilystäkään siitä, että Sadik näyttää kreikkalaiselta jumalalta. Kuinka hän saavutti tämän täydellisen fysiikan? Onko hän harvoista, jotka ovat onnistuneet saavuttamaan Zeuksen kaltaisen fyysisen keinon luonnollisesti? Käyttääkö hän laillisia steroideja? Mikä on Sadikin menestyksen salaisuus?

Hanki tämä, Sadikin muoto on niin vaikuttava, että häntä verrataan tavallisesti kehonrakennuksen kultakaudesta Frank Zaneen, aka Kemia. Jos Frank Zanesta tunnetaan jotain, se on hänen täydellinen symmetriansa. Lisäksi uskotaan, että Frank Zane yhdessä muiden aikakautensa kehonrakentajien kanssa oli mehulla.

LUKEA  Onko Ryan Terry steroideja?Löysimme SHOCKING totuuden

Alla on Frankin tilastot.

  • Korkeus: 5ft 9
  • Kilpailun paino: 185 lbs.
  • Kauden ulkopuolella: 200 lbs.

Kuten huomaat, Sadik on viisi kiloa raskaampaa kuin Frank. Se on kuitenkin perusteltua, kun otetaan huomioon, että entinen on kaksi tuumaa korkeampi. Tämä tekee niistä lähes identtisiä koon ja symmetrian suhteen.

Koska Frankin sanottiin olevan steroideja, faneilla ja mahdollisilla faneilla on vaikea uskoa, että Frank Sadik on saavuttanut fyysin luonnollisesti. Tämä ei kuitenkaan ole tapa väittää, kun todistetaan, että joku käyttää steroideja.

Frankin aikakaudella kehonrakennus oli nuori urheilu, eikä sitä otettu niin vakavasti kuin nykyään. Lisäksi nykypäivän kehonrakentajilla on tekniikan lisäetu heidän puolellaan. Sellaisena joku Sadikin kaltainen voi saavuttaa Frankin ruumiinrakenteen hemmottelematta steroideja.

Sadik Hadzovic huono ruokavalio

Kun Sadik aloitti kuntoilunsa, hän ei ollut varma lihasten rakentamiskyvyistään ottaen huomioon olevansa hieman alipainoinen. Sellaisena hän ajatteli, että hänen olisi vaikea rakentaa lihaksia.

Lisäksi kehonrakentaja oli liian keskittynyt harjoitteluun eikä hänellä ollut asianmukaisia ​​laihdutuskäytäntöjä. Kuten amatööri hän oli, hän ajatteli, että mitä kovemmin hän koulutti, sitä enemmän lihaksia hän rakensi.

Sadik ajoi yli 2000 kaloria alas suolensa, mutta ei ollut tuolloin oikealla ruokavaliolla. Myöhemmin hän huomasi, että välittämällä ateriansa ja keskittymällä korkealaatuisiin proteiineihin ja kiinnittämällä yleensä enemmän huomiota ruokaansa, hän reagoi paremmin harjoittelujärjestelmäänsä.

Seurauksena hän omistautui enemmän aikaa ruokavalion ja ravitsemuksen oppimiseen, ja kuten näette, se on kuin se kannattaisi.

Sadik Hadzovic -genetiikka                  

Ennen kuin Sadik liittyi kehonrakennukseen, hän oli malli. Katso alla olevasta kuvasta, miltä hän näytti tuolloin.

Sadikilla oli hyvin rakennettu fysiikka jo ennen kuin hän astui miesten fysiikan lavalle. Mielenkiintoista on, että hän on edelleen enemmän tai vähemmän samankokoinen. Jos ei, hän ei ole lisännyt paljon lihaksia tänään.

Tämä ei ole kaveri, joka heräsi eräänä päivänä ja päätti haluavansa tulla ammattimaiseksi kehonrakentajaksi tyhjästä; tiedät, räjäytä ja saat 50 kiloa lihasta. Totuus on, että hänellä oli kehonrakennuksen genetiikka alusta alkaen.

LUKEA  Onko Bradley Martyn steroideja?Saimme selville

Sadik Hadzovic kiistanalainen muutos

Äskettäin Sadik sai kohtuullisen osan vihasta faneilta ja mahdollisilta faneilta, kun hän lähetti valokuvan, joka kuvaa muutostaan ​​vuodesta 2012 vuoteen 2016 (ennen ja jälkeen kuvan).

Katso kuva.

No, hän näyttää huomattavasti isommalta vuoden 2016 valokuvassa.

On kuitenkin melko helppoa saada itsesi näyttämään isommalta taivuttamalla lihaksia tai jopa hankkimalla valtava pumppu kuntosalilla.

Muutaman viikon kuluttua siitä, kun hän oli lähettänyt kiistanalaisen kuvan ennen / jälkeen kuvan, hän lähetti uuden samojen aikataulujen. Tällä kertaa hän oli kuitenkin omaksunut rennomman aseman.

Katsotaan kuinka kuvaa verrataan hänen ilmeeseen vuonna 2012.

Kahdessa kuvassa hän on samassa paikassa, ja voit kertoa, ettei hän ole saavuttanut paljon lihasmassaa neljän vuoden aikana. Tämä on tyypillistä luonnolliselle kehonrakentajalle. Ensimmäisen kuvan poseeraus sai aikaan kiistaa; se loi illuusion siitä, että kehonrakentaja oli saanut paljon lihaksia.

Joka tapauksessa ainoa huomattava ero on se, että Sadik ei pitänyt niin paljon vettä vuonna 2016, ja hänen ilmastointinsa on paljon parempi, lihaksen määritelmän parantuessa, etenkin hänen delteissä.

JOHTOPÄÄTÖS

Joten, onko Sadik Hadzovic steroideja? No, tuomintomme on, että hän on tylsä.

Tiedätkö, että kun kyse on jokaisesta kehonrakentajasta, sinun ei tarvitse edes katsoa heitä toisella silmäyksellä ymmärtääksesi, että he ovat kastikkeessa. Suurimmalla osalla kehonrakentajia, mukaan lukien jotkut IFBB-ammattilaiset, on ihon punoitus, hullu verisuonisuus, massiiviset deltetit, jotka tuottavat 3D-efektin. Joillekin se on niin huonoa, että heillä on steroidinen suolisto, joka saa heidät näyttämään ikään kuin he olisivat raskaana.

Kun kuitenkin analysoit Sadikin fysiikkaa huolellisesti, huomaat, että hänellä ei ole mitään näkyviä merkkejä steroidien käytöstä.

Kaiken kaikkiaan suurin osa tutkimistamme todisteista viittaa siihen tosiseikkaan, että Sadikilla on erinomaista kehonrakennusgenetiikkaa. Näin ollen on enemmän todisteita siitä, että Sadik Hadzovic on luonnollinen kehonrakentaja.