Onko Ryan Terry steroideja?Löysimme SHOCKING totuuden

KÄYTTÄÄKÖ RYAN TERRY STEROIDEJA?

Ryan on yleisesti tunnustettu IFBB Men’s Fysique -kilpailija. Hän näyttää fysiikan, jota useimmat ihmiset pitivät täydellisenä. Joitakin hänen muodonsa kohokohtia ovat leveät latiat, syvät, symmetriset abs, pyöreät deltet ja esteettiset jalat. No, hänen ruumiinrakenne on niin merkittävä, että legendaarinen kehonrakentaja Arnold Schwarzenegger kertoi hänelle, että hänellä on paras vartalo maailmassa.

Ryan Terry aloitti kaasuinsinöörinä ja putkimiehenä Worksopista, Nottinghamshirestä. Hän oli kuitenkin aina kiinnostunut kehonrakennuksesta hedelmällisestä iästä lähtien. Malli muistaa, että hän rakastui ensin urheiluun, kun hän oli 13-vuotias. Hän oli kuntosalilla odottaen äitinsä lopettavansa harjoituksen, kun huomasi kuinka uskomaton kunto oli. Kun hän katseli ympärilleen, hän näki ihmisten harjoittavan, mutta juuri ne, jotka pumppaisivat rautaa, saivat hänen huomionsa. Tuolloin hän tajusi, että hän omistaisi elämänsä ydinkuntoisuudelle ja hiottujen fysiikan kunnostamiselle.

Useita vuosia myöhemmin, Ryan Terry on taitava kehonrakentaja, jolla on useita nimityksiä. Hänet on esitelty useilla yleisillä kuntosalilehtien kansilla, ja hänet jopa kruunattiin kaikkien aikojen ensimmäiseksi miesten fysiikan ammattilaiseksi Iso-Britanniasta.

Muotoon ja Ryan Terryn ehdollistamiseen liittyy kuitenkin yksi toistuva kysymys. Onko hän rakentanut fyysisensä luonnollisesti vai käyttääkö steroideja?

Otetaan selvää.

ryan frotee

LAKISÄÄTEINEN VASTUUVAPAUSLAUSEKE                 

Ennen kuin voimme tutkia erilaisia ​​väitteitä Ryan Terryn steroidikysymyksen puolesta ja vastaan, meidän on saatava joitain juttuja tieltä.

Ensinnäkin, koko teksti on spekulatiivinen ja sen tarkoituksena on vain tarjota lisätietoja anabolisista steroideista. Emme suvaitse näiden laittomien aineiden käyttöä emmekä pidä mitään ihmisiä vastaan, jotka ovat päättäneet nauttia steroideista.

Toiseksi, meillä ei ole kiistämätöntä näyttöä siitä, että Ryan on tai ei ole steroideissa, ja esitetyt tosiasiat ovat julkisia tietoja. Esitämme vain erilaisia ​​argumentteja, jotka voivat osoittaa, onko malli luontaisia ​​vai ei.

Kolmanneksi, seuraavalla tekstillä ei ole tarkoitus millään tavoin edistää tai pilkata entistä Britannian misteria.

Nyt kun olemme selkeästi, lähdetään kaivamaan.

KUKA ON RYAN TERRY?

No, vain yksi suosituimmista miesten kunto malleista nykyään maailmassa.Hänen kotoisin Isosta-Britanniasta ja hänen sanotaan olevan yksi edistyneimmistä pro-kehonrakentajista maassa. Terry on soittanut Mr. Olympia -vaiheen useaan otteeseen ja mennyt kärjestä jalkaan yhdessä alan suurimpien nimien kanssa.

LUKEA  Onko Sadik Hadzovic steroideja?Löysimme totuuden

Vuonna 2010 Ryan Terry osallistui Mr. Ison-Britannian kilpailuun, jossa hän voitti ensimmäisen sijan. Samana vuonna hän kilpaili Mr. Internationalissa ja voitti myös ensimmäisen palkinnon. Seurauksena hän löysi sponsorointia USN: n, täydentävän yrityksen, kanssa, ja täältä asiat alkoivat muotoutua kuntomalliin.

Ryan teki rohkean päätöksen muuttaa uraa; hän omistautui aikansa työlle USN: ssä ja muissa kuntokampanjoissa. Seurauksena hän pystyi kanavoimaan kaiken energian intohimoonsa, joka on kehonrakennus.

Tässä on varmaan katsaus Ryan Terryn uran kohokohtiin.

 • Iso-Britannia 2010
 • Kansainvälinen 2010
 • Ison-Britannian kansallinen mestari 2013
 • Ison-Britannian mestari 2013
 • Euroopan Arnold Classic -mestari 2013
 • Koko Euroopan Arnold Classic -mestari 2013
 • IFBB Pittsburg Pro -mestari 2015
 • IFBB Atlanta Pro Seaboard -mestari 2015
 • Miesten Ruumiinrakenne Mr. Olympia 2015 (4 th paikka)
 • Miesten fysiikka Mr. Olympia 2016 ( 2. paikka)
 • IFBB Pro Asia Grand Prix -mestari 2016
 • Arnold Classic Pro -mestari 2017
 • IFBB Pro Asia Grand Prix -mestari 2017
 • Miesten Ruumiinrakenne Mr. Olympia 2018 (3 rd Place)

Seuraavat ovat Ryan Terryn tilastot.

 • Korkeus: 5ft 10
 • Paino: 187 lbs.
 • Kehon rasva: 5%

Ryan ei ole puhunut steroideista missään sosiaalisessa mediassa tai valtamediassa. Hän ei ole uskaltanut olla luonnollinen, eikä hän ole myöskään kiistänyt steroidien ottamista. Lisäksi kehonrakentajaa ei ole tutkittu yhtä hyvin kuin muita kunto-malleja ja kehonrakentajia. Väitetysti tämä johtuu siitä, että hänellä on luonnollinen ilme fyysisyydessään, ja hänen lihaksiaan ei ole liioiteltu.

Kuitenkin monet ihmiset ympäri maailmaa nauttivat steroideista ja ovat ”luonnollisia”. Joten tutkitaan.

Kiistanalainen valokuva ennen / jälkeen

Terry julkaisi äskettäin muutosvalokuvan, josta aiheutti huomattavaa kiistaa, minkä seurauksena ihmiset kysyivät, ovatko hänen voitot luonnollisia.

Tässä on valokuva, jonka kaikki eivät tunnu lopettavan puhumista.

No, väite on, että vuosi on suhteellisen lyhyt aika jollekin tällaisten voittojen saavuttamiseksi.

Ryan aloitti painojen nostamisen 14-vuotiaana. Koska hän syntyi vuonna 1988, huhtikuuhun 2013 mennessä, hän olisi ollut 24 ja olisi ollut nostamassa viimeisen vuosikymmenen ajan. Siksi kovan luonnollisen kehonrakentajan kannalta niin suuren lihasmassan saaminen vuoden sisällä on jonkin verran epärealistista.

LUKEA  Onko Chris Bumstead steroideja?Tutkimme ja selvisimme!

Vuoden 2014 kuva näyttää kuitenkin otettu kuntosalilla. Siksi on mahdollista, että Ryanilla on pumppu, joka tekee hänen lihaksistaan ​​täydellisempiä. Toisaalta huhtikuun 2013 valokuva otettiin, kun Ryan kilpaili UKBFF: ssä sankariaansa Rob Richesiä vastaan.

Eroan. Sinä vuonna Rob voitti Ryanin voittaakseen ensimmäisen sijan. Myöhemmin hän kuitenkin testasi positiivista kiellettyä ainetta, mikä johti hänen oikeudenmenetykseen. Myöhemmin Ryanista tuli mestari.

Joka tapauksessa, takaisin aiheeseen.

Luonnolliset kehonrakentajat, jotka kilpailevat kovasti kilpailuun, menettävät todennäköisesti lihasmassaa, kun otetaan huomioon, että he kuluttavat vähemmän kaloreita kuin tavallisesti. Seurauksena heidän lihaksistaan ​​puuttuu vesi ja glykogeeni, joka on katabolista. Lisäksi kalorien vaje saa lihakset näyttämään tasaisilta glykogeenin ja veden riittämättömyyden takia.

Väitteen tueksi tässä on kuva Ryan Terrystä joulukuussa 2012, neljä kuukautta ennen huhtikuuta 2013 kuvaa.

No, vaikka Ryan poseeraa eri tavalla viimeisessä otoksessa, on selvää, että hän on huomattavasti suurempi kuin vuoden 2013 kuva. Siksi on itsestään selvää, että Ryan luopui tietystä lihasmassasta valmistellessaan UKBFF-näyttelyä, jonka jälkeen hän palasi glykogeeniin palauttuaan tavanomaiseen ruokavalioon.

Lisäksi jos Ryan otti steroideja mainitussa muutoksessa, sillä ei olisi paljon järkeä, koska hänet olisi naurettavasti tunkitettu maaliskuun 2014 valokuvaan. Kuten ehkä tiedät, ihmiset, jotka käyttävät steroideja, eivät vain saa viidestä kymmeneen kiloa lihasta. Ne räjähtävät kirjaimellisesti.

Ryan Terry -steroiditesti

UKBFF on testannut Ryan Terryä useaan otteeseen, mutta vasta lavalle poistumisen jälkeen. UKBFF ei tee satunnaisia ​​huumetestejä, mikä eliminoi yllätys.

Siksi organisaatiossa kilpaileva malli voi käyttää anabolisia yhdisteitä koko vuoden ajan ja sitten lopettaa muutama kuukausi ennen kilpailua. Tämä tarkoittaa, että kilpailun alkamisajankohtaan mennessä steroidit ovat poistuneet osallistujan järjestelmästä ja testaavat negatiivisesti minkä tahansa PED: n.

Siksi Ryanin kilpailuhistoriasta ei ole mitään todistettavaa, onko hän tyylikäs vai ottaako steroideja.

Ryan Terry voitti aikajanan

Valitettavasti valokuvat nuoresta Ryan Terrystä, kun hän aloitti painojen nostamisen, ovat hieman vaikeita. Yksi asia, johon voit luottaa, on kuitenkin, että hänellä on melkein sama lihasmassa verrattuna kauneudenhoitopäiviin. Hänestä on kuitenkin tullut enemmän silputtu, mikä saa hänet näyttämään lihaksemmalta.

LUKEA  Onko Matt Ogus steroideja?Tutkimme ja selvisimme

Mutta tässä on toinen kysymys.

Voisiko hän olla kastikkeessa ennen herraansa kansainvälisiä päiviä?

No, jos hän suunnitteli kilpailemaan Mr. Internationalissa, on vain sopivaa, että hän sai samat asiat päättäessään kilpailla kuntomallina, jossa kaverit ovat huomattavasti massiivisemmat kuin hän.

Sen sijaan Ryan hiukan kasvaa offseason aikana; hän lisää vähän rasvaa auttaakseen häntä rakentamaan enemmän lihaksia. Haluamme kutsua sitä ’Terry Bulkiksi’. Muuten, jos hän olisi vaihde, hän voisi suorittaa enemmän kierroksia suurentaakseen kokoaan ilman, että kehon rasvatasot vaihtelevat.

RYAN TERRY KUNTO-OHJELMA

Ryanin erinomainen fysiikka vaatii säännellyn ruokavalion ja liikunnan tiukkaa antamista. Hän syö viisi ateriaa päivässä, mikä on yhteensä 3 800 kaloria. Haastattelun aikana Terry paljasti, että hänellä on taipumus treenata matalan intensiteetin paastonutta sydäntapaa ennen aamiaista (noin klo 6) reippaasti kävelemällä, risteilemällä tai polkupyörällä. Hän käyttää tätä lähestymistapaa katsoen, että hän ei ole syönyt mitään yli kahdeksan tuntia, mikä tarkoittaa, että hänellä ei ole valmiita polttoaineen lähteitä varastoitujen rasvojen lisäksi.

Sitten hän syö kaksi tai kolme ruokailustaan ​​ennen osallistumistaan ​​painotettuihin kuntosaliin. Ateriat ovat yleensä runsaasti hiilihydraatteja polttoaineena hänen koulutustaan.

Hänen viimeinen ateriansa päivässä on yleensä joko pihvi ateria tai lohi, ja se olisi noin 45 minuuttia ennen nukkumaanmenoa. Syynä, että Terry kuluttaa välttämättömiä rasvaproteiinilähteitä ennen nukkumaanmenoa, on se, että ne sulavat hitaasti, mikä on täydellistä kun vartalo sammuu, valmis rentoutumaan ja palautumaan.

Hän treenaa viisi päivää ja lepää kaksi.

JOHTOPÄÄTÖS

Kun otetaan huomioon esittämämme argumentit, luuletko Ryan Terryn olevan steroideja?

Älä unohda, että Ryanilla ei ole merkkejä steroideista, olipa kyse sitten gynekomastiasta, kaljuuntumisesta, aknesta, turvotuksesta, ihon punoituksesta tai androgeeneja hallitsevista lihasryhmistä.

Siksi riittää todeta, että Ryan Terry on todellakin tylsä. Hyvä on, olemme samaa mieltä siitä, että hänet repimään silppuihin ja näyttää siltä, ​​että se olisi jotain kuvanveistäjän työpajasta, mutta mikään ei tarkoita, että hänellä on steroideja.

Ellei hän käytä laillisia steroideja? Emme koskaan tiedä varmasti.