Onko Matt Ogus steroideja?Tutkimme ja selvisimme

KÄYTTÄÄKÖ MATT OGUS STEROIDEJA?

Se, että luet tätä artikkelia, tarkoittaa, että olet ainakin ollut pettynyt nopeuteen, jolla voitot. Loppujen lopuksi jokaisella meistä on ”ihanteellinen ulkoasu”, jota pyrimme – ehkä vaikuttaneet kaverien kuvista ja videoista verkossa.

Ja alat tehdä kaiken oikein; harjoittelet kuin peto kestävyyslisäaineiden, kuten kreatiinin, avulla, olet ostanut mittakaavan makrojen mittaamiseksi varmistaaksesi, että kehosi polttoaine (ruoka) on huippuluokkaa, ja nukut jopa aikaisemmin, jotta kehosi voi saada tarpeeksi palautumisaikaa. Lisäksi harjoittelet jopa meditaatiota ja tietoisuutta siitä, että et anna stressin vapauttaa pelättyäsi kortisolihormonia, joka kuluttaa voitosi.

Lyhyesti sanottuna, seuraat kaikkea T: hen, etkä ole koskaan elänyt kurinalaisempaa elämää. Kaikesta tästä huolimatta, et näytä miltei puolelta niin hyvältä kuin se kaveri, jota seuraat Instagramissa. Se voi olla turhauttavaa.

matto ogus

Sitten pieni äänesi pään sisällä alkaa kuiskata sinulle: ”Ehkä he ovat steroideja!” Nopea lukeminen Reddit- ja Bodybuilding.com-foorumeilla vahvistaa epäilyksesi, suurin osa yhteisöstä luulee, että suosikki nattysi on steroideja. .

Voisiko se olla? Tunnet petetyn. Sinun on kuitenkin ymmärrettävä, että kaikki mitä tarvitset verkossa, on kaikki spekulatiivista, elleivät ihmiset pysty tuottamaan tosiseikkoja toisin todistaakseen. Sinänsä steroidien käyttäjän merkitseminen ilman riittäviä todisteita ei ole vain tikkarin siirto, vaan myös loukkaavaa.

Siitä huolimatta, että ei ole mitään keinoa osoittaa, että joku on mehulla, kuin testata verinäytteitään, parasta mitä voit tehdä, on muodostaa tieteellisiin tosiasioihin perustuva mielipide siitä, kuinka steroidien käyttö vaikuttaa yksilön kehon koostumukseen, mikä on mitä teemme tässä artikkelissa.

Haluatko Matt Ogus käyttää steroideja? Tämän artikkelin tarkoituksena on selvittää todennäköisyys, että Matt on kastikkeessa (steroideja).

KUKA ON MATT OGUS?

Matt Ogus on 27-vuotias kehonrakentaja, joka on saanut nimensä Internet-yhteisössä nimeltään fyysisesti. Hänen fyysinsä kuvaileminen talttuksi on karkea aliarviointi. Kaveri näyttää olevan kaiverrettu graniitista. Hän ei ole vain viipaloitu ja paloiteltu; hän on kuiva sanan kaikissa merkityksissä. Matt näyttää siltä, ​​että hän voisi kuolla nestehukka, jos hän sylkee sylkeä. Hänen fyysisensä keskimääräisyyden taso on vertaansa vailla.

LUKEA  Onko Kris Gethin steroideja?Tutkimme!

Hänen ulkomaalainen fyysinsä on antanut hänelle mahdollisuuden kerätä satoja tuhansia seuraajia ja tilaajia hänen Instagram- ja YouTube-tilillään. Matt luonnehtii fyysisensä harjoittelufilosofiaansa ja erityisesti ruokavalioonsa.

Matt seisoo 5’5 ″ ja painaa välillä 185 – 205 puntaa, mikä on, kuten voitte kuvitella, niin hullu lihasmassaa niin pienelle kehykselle.

Matt Ogus aloitti kuntomatkansa 15-vuotiaana pienen vartalonsa vuoksi. Hänen mielestään kuntosalilla käyminen ja lihaksen saaminen auttaisi tasoittamaan kortit, joita hänelle käytiin korkeuden suhteen.

Hän ei ole katsonut taaksepäin siitä lähtien. Hän on nyt yksi johtavista ”kunto malleista” pelissä, ja sitä sponsoroivat lisäalan suurimpia nimiä.

Mielenkiintoista on kuitenkin se, että Matt ei ole koskaan väittänyt olevansa luonnollinen, eikä se johtuu siitä, ettei kukaan kysy. Etsi mitä tahansa hänen viesteistään, ja löydät lukemattomia kommentteja joko syyttäen häntä mehustamisesta tai kysyen häneltä. Matt ei koskaan vastaa kommentteihin väitetystä steroidien käytöstä.

Lisäksi hänen verkkobrändin nimi on ”Half Natty”, kuten ”Half Natural”. Hän jopa meni niin pitkälle, että kutsui koiraansa ”Tren”. Jos tiedät jotain steroideista, sinun on tiedettävä trenbolonia , joka on kiistatta tehokkain anabolinen steroidi siellä.

Jollekin, joka ansaitsee fyysisensä elantonsa, Matt tietää varmasti, että väittämättä oleminen on paras tapa edetä liiketoiminnassaan, koska hän myy ajatuksen, että hänen ruumiinsa on saavutettavissa, jos ihmiset seuraavat hänen myymänsä ”suunnitelmia”.

Matt on kuitenkin hyvä kaveri. Hän vie aikaa vastatakseen suurimpaan osaan seuraajiensa hänelle esittämistä kysymyksistä, lukuun ottamatta niitä, jotka koskevat hänen väitettyä steroidien käyttöä. Ehkä se, että hän on hyvä kaveri, ei anna hänen valehdella, joten hän haluaa mieluummin välttää kaikki steroidi-keskustelut. Lisäksi koiran ja steroideihin liittyvien tuotemerkkien kutsuminen ei myöskään auta.

Joten, onko Matt Ogus todella steroideja? Yritämme saada selville.

ONKO MATT OGUS STEROIDEJA?

 

LUKEA  Onko John Cena steroideissa?Saimme selville!

Kuten aiemmin mainittiin, ainoa tapa, jolla voimme rehellisesti sanoa, onko Matt kastikkeessa, on, jos vedämme hänet USADA: n päämajaan ja pyydämme heitä testaamaan hänet kaikesta auringon alla.

Valitettavasti huolimatta siitä, että olemme mukava kaveri, emme usko, että Matt suostuisi siihen. Joten mitä teemme tässä, vertaamme Mattia yleisimpiin anabolisten steroidien käytön oireisiin määrittääkseen hänen todennäköisyytensä olla mehussa. Näitä merkkejä ovat:

  • Nopea voitto

Jos luulet, että joku saattaa käyttää steroideja vain sen perusteella, että heistä on yhtäkkiä tullut laihan massan vuori muutaman kuukauden sisällä, olet todennäköinen, että olet oikeassa.

Yli 10 kilon vähärasvaisen massan kertyminen luonnollisesti on jotain, joka on yhtä harvinaista kuin kanan hampaat, varsinkin jos et ole aloittelija.

Toki, jos olet vasta aloittamassa, pakkaat lihaksesi paljon nopeammin kuin joku, joka on ollut sitä jonkin aikaa. Tämä johtuu siitä, että aloittelijan vartalo ei ole koskaan ollut alttiina sellaiselle stressille ja sellaisenaan elin aloittaa lihaskudoksen luomisprosessin uuden stressin (liikunnan) käsittelemiseksi, ja tästä seuraa aloittelijoille nopea voitto. .

Tämä parantunut hypertrofian määrä on kuitenkin lyhytaikainen, koska kehosi ei voi siirtyä mistään nostamisesta yli 300 kiloa vuodessa. Se on asteittainen prosessi, ja kun painon tukemiseen tarvittavat lihakset, nostoyritykset on luotu, lihaksen kasvusta tulee asteittaista prosessia.

Siitä huolimatta, että lahjakkaimmatkin aloittelijat keräävät harvoin yli kymmenen kiloa laihaa lihasmassaa ensimmäisen vuoden aikana. Ja todennäköisimmin, niiden tulisi kerätä hyvä määrä rasvaa myös kalori tiheän ruokavalion takia, joka on yleensä ihanteellinen joku uusi treenaamaan.

Edistyneille nostajalle jopa punnan uuden lihaksen tekeminen kuukaudessa on märien unien tavaraa. Se on juuri niin vaikeaa. Siksi kuka tahansa ihminen, joka ilmaisee yhtäkkiä ilmapalloja tyhjästä, on enemmän kuin todennäköistä kastikkeessa.

Matt Ogusin fyysinen muutos on kaikkea muuta kuin tavallista. 15–19-vuotiaana Matt siirtyi laihasta lapsesta vartaloon, jonka ansiosta kuolit edistyneenä nostajana.

Vaikka tämä johtuu siitä, että hänen ruumiinsa reagoi todella hyvin harjoitteluun testosteronin ja kasvuhormonin runsauden takia murrosiän aikana, Matt on jatkanut samalla lihaksen kasvuvauhdilla 20-vuotiaana.

LUKEA  Onko Sadik Hadzovic steroideja?Löysimme totuuden

Joku vain ei lisää.

  • Freakish Delts ja ansoja

3D-tykinkuulahuovat ja pienet mäet ansoille eivät ole ominaisuuksia, joita näet päivittäin kuntosalilla, ja siihen on syy; heitä on vain niin vaikea muovata.

Steroidien käyttäjillä se on kuitenkin päinvastainen. Jokaisella steroideja käyttävällä henkilöllä on mahtava olkapää. Tämä johtuu siitä, että lapa-alueella on eniten androgeenireseptoreita kehossa.

Useimmat anaboliset steroidit ovat toisaalta androgeenisiä aineita. Tämä tarkoittaa, että ne sisältävät hormoneja, kuten testosteronia. Androgeenireseptorit stimuloivat lihasten kasvua, kun läsnä on androgeenisiä hormoneja. Siksi jokaisella steroidien käyttäjällä on lohkareita hartioille.

Matt Ogusilla on siellä yksi vaikuttavimmista näköisistä harttisarjoista. Toki, hän työskentelee kovasti, mutta myös ansojen ja viivojen anto, jotka antavat tunnetuille steroidien käyttäjille rahaa, eivät myöskään auta.

  • Gynon läsnäolo

Gyno eli gynekomastia on tila, jolle on ominaista rintojen kudoksen kehitys miehillä. Kuntosali rinnat viittaavat siihen ”narttu tissit”, koska yksilöiden rintakehän lihakset alkavat muistuttaa naisen rintoja, vaikkakin pienempiä.

Tämä tila on yleensä aiheutunut, kun ylimääräinen testosteroni muunnetaan estrogeeniksi tasapainottamaan kehon hormonitasoja. Korotetut estrogeenitasot johtavat naisten fyysisten ominaispiirteiden ilmenemiseen, kuten miesten rintojen parempaan kehitykseen. Se on erittäin yleinen tila kehonrakentajien keskuudessa.

Ogus ei näytä gyno-merkkejä, mikä ainakin suosii väitettä hänen olevan typerä.

TUOMIO

Matt Ogusin fysiikkaa olisi erittäin vaikea saavuttaa luonnollisesti. Lisäksi se, että hän pysyy silputtuna ympäri vuoden, tekee hänestä entistä epäilyttävän. Se ei kuitenkaan tarkoita, että hän mehut.

Itse asiassa meidän halamme on, että hän käyttää laillisia steroideja. Lailliset steroidit ovat vaihtoehtoisia ”luonnollisia” versioita anabolisista steroideista. Heillä on steroidien anaboliset ominaisuudet, mutta ilman sivuvaikutuksia, koska ne uutetaan yrtteistä ja kasveista.

Vaikka emme todellakaan koskaan tiedä, mitä Matt käyttää erityisesti, tiedämme, että lailliset steroidit ovat ainoita turvallisia tuotteita, jotka voivat saada sinut lähelle fysiikan, kuten Mattin, saavuttamista.