Onko Kris Gethin steroideja?Tutkimme!

KÄYTTÄÄKÖ KRIS GETHIN STEROIDEJA?

Lihaksikas ja repiytyminen ovat kaksi täysin erilaista asiaa, vaikka molemmat edellyttävät, että pidät huomattavaa määrää lihasmassaa. Näet, että tullaksesi lihakseksi sinun tarvitsee vain treenata kuin eläin kuntosalilla, syödä todella hyvin (älä pidä pidättäytymistä) ja saada tarpeeksi lepoa. Tuloksena on lihaksikas kehys, joka myös kuljettaa paljon rasvaa. Siksi, vaikka näyttäisit hyvältä t-paidassa, sinulla ei ole tarkalleen täydentäviä yrityksiä, jotka kutsuvat sinua tukemaan heidän tuotteitaan.

Toisaalta repiä on aivan erilainen peto. Repiäminen tarkoittaa, että sinulla ei ole vain kunnollinen määrä lihasmassaa, mutta sinulla on myös hulluja määritelmiä ja verisuonia. Lyhyesti sanottuna kehosi tulisi toimia anatomian kaavion korvikkeena biologialuokassa, jos varsinainen kaavio katosi.

Suurin osa ihmisistä saa selville riittävän pian, että lihaksen saaminen on vaikeaa, mutta repiämisen saavuttaminen on melkein mahdotonta. Loppujen lopuksi sinun täytyy syödä saadaksesi isoja, mutta sinun on myös lopetettava syöminen, jotta menetät rasvaa. Näin ollen repiä on melkein oksymoroni.

kris gethin

Tämä ei tarkoita, että silputtu tai repitty on täysin mahdotonta. Se vie vain vuosia jatkuvaa kovaa työtä ja laihduttamista. Siksi, jos tavoitteesi on näyttää ihmisen anatomian kaaviolta, älä anna itsellesi alle kolme vuotta. Useimmille ihmisille se voi viedä jopa viisi vuotta.

Kuten voitte kuvitella, sellaisella kärsivällisyydellä ei ole paljon ihmisiä. Entä jos saisit unelmakehosi alle vuodessa? No, siitä anaboliset steroidit ovat kyse.

Steroidien avulla voit rakentaa lihaksia ja polttaa rasvaa samanaikaisesti, mikä vähentää huomattavasti aikaa, joka tarvitaan tähtien fysiikan valmistukseen. Niillä on kuitenkin myös joukko tappavia sivuvaikutuksia, ja siksi steroidien käyttö on niin kiistanalainen aihe.

Useimmat steroidien käyttäjät eivät halua myöntää näiden aineiden käyttöä, koska ne merkitään huijauksiksi. Lisäksi, jos heille tapahtuu jotain, ihmiset sanovat, että he ovat tuoneet sen itseensä.

Nykypäivän yhteiskunnassa on kuitenkin vielä surkeampi syy steroidisyytteiden kieltämiseen. Ja se syy on raha. Näytät, jos näytät tänään kreikkalaiselta jumalalta ja postitat sen sosiaaliseen mediaan, ei tule kauaa ennen kuin tuhannet naiivit ihmiset koputtavat ovellesi ja pyytävät sinua näyttämään heille tiensä. Tämän jälkeen voit ryhtyä ’ohjelmaan’ ja lypsää ne kuiviksi.

LUKEA  Onko John Cena steroideissa?Saimme selville!

Valitettavasti näin useimmat kunto-sosiaalisen median tähdet toimivat. Yksi suosituimmista kehonrakentajista sosiaalisessa mediassa on Kris Gethin. Voisiko tämä kuuluisa luonnollinen kehonrakentaja myös viedä meidät kyydille? Tämän artikkelin tarkoituksena on selvittää, onko Kris Gethin steroideja.

KUKA ON KRIS GETHIN?

Kris Gethin on yksi kunnianarvoisimmista hahmoista kehonrakennusyhteisössä. 45-vuotias ei ole vain kehonrakentaja, vaan myös yrittäjä ja kirjailija, jolla on sarake Bodybuilding.com-sivustossa.

Vaikka Kris saattaa olla 45-vuotias, hänellä on ruumiinsa, jonka vuoksi 20-vuotiaiden luonnollisimmat kehonrakentajat kuolisivat. Seisolla 5’8 ”Kris kantaa 185–225 kiloa puhdasta Walesin lihasta. Hänellä on massiivinen sosiaalinen media, joka seuraa paitsi hänen upeaa näkemystään kehonrakennusta koskevista asioista, mutta myös fyysistään, joka vaikuttaa jonkin verran saavutettavalta.

Kris on iso kaveri, älä ymmärrä meitä. Mutta hän ei ole suinkaan joukkohirviö, eikä hänellä ole mielenkiintoisesti matalaa kehon rasvaprosenttia. Noin 10 prosentin rasvapitoisuudella hänen ruumiinrakenteensa voidaan saavuttaa luonnollisesti, jos työskentelet tarpeeksi kovasti myös kuntosalilla ja keittiössä useita vuosia. Siitä huolimatta, sinulla on oltava myös erinomainen genetiikka, koska useimmat ihmiset eivät todennäköisesti saavuta Krisin tasoa luonnollisesti.

Se, että Krisin fysiikka näyttää siltä, ​​että se voidaan saavuttaa luonnollisesti, ei kuitenkaan tarkoita, että mies sai sen myös luonnollisesti.

Mies näkee, että hänellä on online-kuntosali, joka myy sekä lisäravinteita että kunto-ohjelmia. Sellaisena hänen liiketoimintansa menestys riippuu suurelta osin siitä, että hänellä on fyysisen patsaan omistaja ja ylläpitäjä. Jos tämä ei ole tarpeeksi kannustin kenellekään käyttää steroideja, emme tiedä mikä on.

Hänen Bodybuilding.com-profiilissaan Kris on lueteltu luonnollisena kehonrakentajana. Yrityksen verkkosivuilla Kris ei kuitenkaan väitä olevansa luonnollinen, mikä on mielestämme erittäin mielenkiintoista. Hänen työnsä puitteissa hänelle olisi parasta julistaa olevansa luonnollinen, jotta useammat ihmiset voivat tulla hänen luokseen. Se, että hän ei ilmoita avoimesti, että hän on luonnollinen huolimatta siitä, että monet ihmiset syyttävät häntä steroidien käytöstä, saa hänet näyttämään epäilyttävältä.

LUKEA  Onko Matt Ogus steroideja?Tutkimme ja selvisimme

Siitä huolimatta Kris on kilpaillut kahdessa ”luonnollisessa” kehonrakennuksen näyttelyssä; luonnolliset kehonrakennuksen maailmanmestaruudet ja luonnolliset Idaho-mestaruuskilpailut. Molemmat näytökset kuitenkin edellyttävät vain, että sinun ei olisi pitänyt käyttää steroideja viimeisen seitsemän vuoden aikana.

Koska elinikäisiä lääkkeettömiä kehonrakennuskilpailuja on olemassa, miksi Kris ei kilpaillut niissä sen sijaan? Miksi vaarantaa mahdollisuutesi voittaa menemällä sellaista vastaan, joka on aiemmin saattanut käyttää steroideja?

Siitä huolimatta, ettemme voi käyttää spekulaatioita selvittääkseen, onko hän mehu. Käytämme tosiasioita yrittääksesi selvittää, onko hän steroideja vai ei.

ONKO KRIS GETHIN STEROIDEJA?

Paras tapa selvittää, onko joku kastikkeessa, vertaamalla heitä steroidien käytön merkkeihin, mitä me teemme.Näitä merkkejä ovat:

  • Epänormaalit muutokset

Kuten aiemmin mainittiin, laihan lihasten rakentaminen on tuskallisen hidasta. Sinänsä, jos näet jonkun lisäävän kymmeniä kiloja laihaa lihasta vain muutamassa kuukaudessa, on suuri todennäköisyys, että he käyttävät anabolisia ulkoisia steroideja.

Anabolisten steroidien on tiedetty lisäävän vähärasvaisen lihasmassan määrää jopa 30 puntaa alle vuodessa. Sinun ei pitäisi kestää vähemmän kuin kolme vuotta, jotta saavutettaisiin tällainen saavutus luonnollisesti.

Tämä johtuu siitä, että suurin osa lihasten rakennuksen steroideista on keinotekoisia versioita testosteronista, kehon ensisijaisesta lihasten rakennushormonista . Keho kuitenkin vähentää huomattavasti tämän hormonin määrää saavuttaessasi 20-vuotiaasi. Siksi lihaksen rakentaminen on luonnollisesti niin vaikeaa. Mutta lisäämällä kehosi testosteronitasot, anaboliset steroidit antavat sinun nauttia nopeasta lihaksen lisääntymisestä.

Yksi syy siihen, että Krisiä syytetään steroidien käytöstä, johtuu muutoskuvasta, jonka hän lähetti jonkin aikaa takaisin. Kuvassa Kris muuttui rasvasta ja lihaksellisesta silputtuksi ja lihakselliseksi vain kolmessa kuukaudessa.

Toki, jos menetät rasvaa ja olit lihaksikas, ensin silputtuksi saaminen on juuri sitä, mitä odotetaan tapahtuvan, eikö niin? No, se on totta, mutta sinun pitäisi myös menettää huomattava määrä lihasmassaa. Krisin muutoksessa hän ei kuitenkaan menettänyt unssia lihasta, mutta hävisi uskomattoman paljon. Itse asiassa hän näytti saavansa isommaksi, mikä on luonnollisesti mahdotonta.

LUKEA  Onko Calum Von Moger steroideja?Löysimme totuuden

Mutta muistatko, että anaboliset steroidit auttavat sinua polttamaan samalla säilyttäen lihasmassaa, eikö niin?

  • Valtavia Delts ja ansoja

Jos olet ollut pelissä jonkin aikaa, tiedät kuinka uskomattoman vaikeaa on rakentaa kunnollinen olkapää. 3D-delttien ja moolimäkien saaminen ansoihin on kuitenkin melkein mahdotonta.

Tämä ei koske steroidien käyttäjiä. Vaikka olkapään lihaksia on uskomattoman vaikea kehittää, ne sisältävät myös eniten androgeenireseptoreita kehossa. Tämä tarkoittaa, että androgeenisten hormonien, kuten testosteronin, läsnäollessa lihakset, joissa on enemmän androgeenireseptoreita, kasvaa nopeammin kuin muut.

Siksi useimmilla steroidien käyttäjillä on esimerkillinen kehitys olkapäälihaksissaan. Vaikka Krisillä ei ole IFBB-pro-tyylin kaltaisia ​​deltteja, hänellä on silti erinomaiset ansoja ja deltteja, ja se ei ole ongelma. Kysymys on siitä, että he näyttivät ilmestyneen tyhjästä hänen 12-muutoksensa aikana.

TUOMIO

Kris Gethin on hyvä kaveri, ja olisi sääli, jos joku jättäisi huomiotta hänen legendaarisen työetiikkansa ja omistaisi Krisin voitot steroideihin, vähiten meille.

Kuten aiemmin mainitsimme, ainoa tapa tietää täysin varmuudella onko Kris steroideja vai ei, on ottaa verinäytteensä ja viedä se akkreditoituun huumeiden testausjärjestöön, kuten USADA: hon.

Siitä huolimatta, että koska olemme vain määrittämässä hänen todennäköisyyttään olla steroideissa, katsomme, että Krisilla on erittäin suuri mahdollisuus käyttää steroideja jossain vaiheessa kehonrakennuksen matkallaan.

Oikeastaan ​​hypoteesimme on, että Kris käytti anabolisia steroideja kehonrakennuksen varhaisessa vaiheessa, siirtyi sitten myöhemmin laillisiin steroideihin auttaakseen häntä ylläpitämään voittojaan. Toisin kuin anaboliset steroidit, laillisiin steroideihin ei tule sivuvaikutuksia, jotka ovat tehneet anabolisista steroideista surullinen.

Lailliset steroidit on itse asiassa valmistettu kasviperäisistä aineosista, ja niistä viitataan vain steroideina niiden voimakkaiden lihasta rakentavien ominaisuuksien vuoksi. Uskomme, että Kris käyttää näitä päivinä, ja suosittelemme niitä kaikille, jotka haluavat viedä voitonsa seuraavalle tasolle.