Onko John Cena steroideissa?Saimme selville!

KÄYTTÄÄKÖ JOHN CENA STEROIDEJA?

Pro-paini kutsutaan urheiluviihdettä hyvästä syystä; ihmiset eivät vain tarkkaile sitä otteluissa, vaan myös ylimääräisissä hahmoissa, jotka pelaavat erilaisia ​​rooleja painiä tukevissa ohjelmissa, kuten WWE.

Sinänsä silmämunien houkuttelemiseksi WWE: n kaltaisten yritysten on myytävä, että niiden hahmot ovat tosielämän supersankarit ja roistoja. Ajattele nyt sitä; tiedätkö kenestäkään sankarista, jota ei ole jackissa? Täsmälleen, on vaikea ajatella yhtä.

Siksi WWE: llä ja muilla painiyrityksiä koskevilla vaatimuksilla on erityisiä vaatimuksia työntekijöilleen. Sinun ei tarvitse vain olla erittäin urheilullinen, vaan sinun on myös hyvä näyttää hyvältä tekemällä sitä, eli sinun on oltava tunkilla.

Siksi ei ole yllätys, että jotkut painihakuhistorian suosituimmista supertähdistä sattuivat olemaan valtavasti tunkissa. Hulk Hoganilla, The Ultimate Warrior, Lex Lugerilla, Kaneilla, The Rockilla, Batistalla ja monilla muilla on yksi asia heidän hyväkseen; kukaan normaalielämässä ei voi epäillä kykyään lähettää mies toiseen ulottuvuuteen, ja juuri tämän WWE haluaa sinun ajattelevan sen supertähtiä.

Kuitenkin vanhetessasi ja alkaa ymmärtää, kuinka uskomattoman vaikeaa on saavuttaa ammatillisen painijan kehon luonnollisesti, alkaa miettiä, olisiko niitä steroideilla?

Yksi lähihistorian räikeimmistä pro-painijoista on John Cena. Puhtaasti leikattu supertähti ei tunne vain paitsi äärimmäisestä lihaksellisuudestaan, vaan myös muista maailmaan kuuluvista voimahahmoistaan. Voisiko mies, jonka tunnuslause on “Älä koskaan anna periksi”, olla steroideja? Tämän artikkelin tarkoituksena on selvittää todennäköisyys John Cena on steroideja.

KUKA ON JOHN CENA?

Et todennäköisesti tiedä kuka John Cena on, koska et voi nähdä häntä. Kaikki vitsit syrjään, John Cena on kiistatta suosituin pro-painija nykyajan painihistoriassa.

Johnille laskutetaan 6’1 250 puntaa. Ottaen kuitenkin huomioon, että ammatillisilla painiyrityksillä on taipumus liioitella esiintyjiensä painoa – vau-tekijälle -, Cena painaa todennäköisemmin noin 225 – 230 puntaa, koska hän on kaikki lihaksikas. IFBB-vaiheissa näet 6’1 250 punnan lihakseen sitoutuneen henkilön – ajattele Phil Heath. Vaikka Cena on iso, hän ei todellakaan ole niin valtava.

LUKEA  Onko Kris Gethin steroideja?Tutkimme!

Vuonna 1977 syntynyt John oli aina urheilullisissa harrastuksissa jopa lapsena. Lukiossa hän oli arkkityyppinen jalkapallojoukkue, osoittaen valtavaa lihaksen kehitystä teini-ikäisenä. Kun lukio tehtiin, John vei jalkapalloa amatööri kehonrakennukseen, josta hän huomasi.

john cena steroidit

Amatööri kehonrakentajana Cena leikattiin ja kuutioitiin niiden sanojen kaikissa merkityksissä, jotka näkivät hänen hallitsevan suurimmassa osassa näyttelyitä, joissa hän kilpaili.

Vaikka John on helppo heittää bussin alle ja sanoa olevansa steroideja, sinun on otettava huomioon, että hän aloitti nostamisen raskaana ja oikein varhaisessa iässä. Puberteettien aikana keho vapauttaa valtavia määriä testosteronia ja kasvuhormonia helpottaakseen fyysisten ominaisuuksien muuttumista lapsen ja aikuisen fyysisiin ominaisuuksiin. Pohjimmiltaan se on kuin olisit steroideja.

Sellaisenaan nuoret, jotka nostavat, kasvavat yleensä epätavallisen nopeasti, koska heidän ruumiinsa sallivat sen. Kun saavut 21, testosteronin ja kasvuhormonin tuotto alkaa heikentyä, mikä aiheuttaa lihasten rakentamista paljon vaikeammaksi yritykseksi.

Kun nyt otetaan huomioon, että Cena alkoi nostaa teini-ikäisenä, on erittäin todennäköistä, että hänen ruumiinsa reagoi todella hyvin hänen pyrkimyksiinsä, ja on täysin mahdollista, että hän oli täysin luonnollinen kehonrakennustavoitteidensa aikana. Pariksi, että legendaarisella työetiikallaan ja ylimmällä genetiikallaan voit nähdä, miksi hänen väitteensä typerästä ei ehkä ole niin naurettava.

Vuonna 1999 Cena päätti kokeilla painiharrastuksia, ja WWE allekirjoitti sen. He lähettivät hänet Ohio Valley Wrestlingiin (OVW), joka on kehityskeskus nouseville ja tuleville painijoille. Siellä hän tapasi muita näkymiä, kuten Randy Orton, Batista ja Brock Lesnar. Sieltä hänestä tuli siitä megastaari, joka hän on tänään.

ONKO JOHN CENA STEROIDEISSA?

Ainoa, mitä voimme varmasti sanoa, onko Cena steroideissa vai ei, on se, että ottamalla hänen verinäytteensä ja testaamalla se jokaiselle ihmiselle tunnetulle suorituskyvyn parantajalle.Koska tämä ei ole tällä hetkellä mahdollista, voimme vain spekuloida.

Autamme meitä selvittämään, voisiko John Cena olla steroideissa, vertaamme häntä steroidien käyttäjän yleisimpiin merkkeihin. Mitä enemmän ominaisuuksia hänellä on steroidien käyttäjän kanssa, sitä suurempi on mahdollisuus, että hän mehuttaa. Mennään eteenpäin:

  • Nopea voitto lyhyessä ajassa

Ehkä tämä on syy siihen, miksi suurin osa steroidien käyttäjistä käyttää ensisijaisesti eksogeenisiä hormoneja (steroideja). Joillekin jopa kunnon määrän lihaksen kehittämiseen tarvittava pelkkä työmäärä on aivan liikaa. Ja aivan kuten missä tahansa, jos on pikakuvake, joka voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeammin, on aina ihmisiä, jotka ovat valmiita ottamaan sen, seurauksista huolimatta.

LUKEA  Onko Helmut Strebl steroideja?Löydä totuus!

Lihasten rakennuksen steroidit ovat yleensä synteettinen versio lihasta rakentavasta hormonista, jota kehomme tuottavat luonnollisesti, testosteronia. Kuten mainittiin, kehomme vähentävät dramaattisesti testosteronin määrää, joka tuotetaan vanhentuessamme, koska meidän ei enää tarvitse kasvaa, kun olemme saavuttaneet aikuisuuden. Lisäksi suurten määrien lihaskudoksen kuljettaminen ei palvele kehon evoluutiohyötyä, koska lihakset ovat kalliita ylläpitää (ravintoaineellisesti), eikä niillä ole mitään erityistä tarkoitusta maailmassa, jossa elämme. Olemme siis kehittyneet, jotta emme kantaisi suuria määriä lihasmassaa, ja siksi on niin vaikeaa rakentaa niitä.

Steroidit lisäävät kehosi läpi kulkevan testosteronin määrää , mikä asettaa kehon vahingossa anaboliseen (kasvu) tilaan. Näin ollen lihaksen rakentamisesta tulee paljon, paljon helpompaa. Siksi steroideihin uusi henkilö voi helposti pakata jopa 30 kiloa laihaa lihasmassaa muutaman kuukauden sisällä.

Cena tulee hänen kasvustaan ​​muuta kuin yön yli. Hän on veistänyt aktiivisesti vartaloaan paremman osan elämästään. Se, että hän aloitti kehonrakennuksen teini-ikäisenä, tarkoittaa, että hän käytti eniten anabolista tilaa, jossa hänen ruumiinsa oli tuolloin. Lisäksi Cena ei ole koskaan ollut mäyrä ja on ajautunut aktiivisesti vartaloonsa siitä lähtien.

Siksi, jos aiomme käyttää tätä parametria määrittääkseen, onko John mehut, olisi epätarkka sanoa, että hän tekee.

  • gynekomastia

Tämä on yksi yleisimmistä sairauksista steroidien käyttäjien keskuudessa. Tunnetaan myös nimellä ”gyno”, se on tila, jolle on ominaista lisääntynyt rintakudoksen kasvu miehillä. ’Kuntosali bros’ viittaa tähän ehtoon nimellä ’moobs’ tai ’narttu tissit’.

Tämän tilan vakavuus vaihtelee turvonneista nänneistä pienten rintojen saamiseen, jotka muistuttavat naisen rintoja. Se on varmasti erittäin kiusallinen tila, joka voi päättää kehonrakennusajan, jos henkilöllä ei ole kykyä maksaa korjaavasta leikkauksesta.

Gyno on yleensä seurausta ylimääräisestä määrästä estrogeenia, joka kulkee miehen kehon läpi. Estrogeeni on naishormoni, jonka tehtävänä on antaa naisille naiselliset fysiologiset ominaisuutensa, kuten rintojen kehitys.

LUKEA  Onko Ryan Terry steroideja?Löysimme SHOCKING totuuden

Vaikka se on naishormonia, myös miehillä on estrogeenia, mutta niin pienissä määrin, että se ei aiheuta muutosta. Anabolisten steroidien käytön mukana tuleva ylimääräinen testosteroni johtaa kuitenkin hormonaaliseen epätasapainoon. Tämän oikaisemiseksi elin muuntaa osan siitä estrogeeniksi aromatisointiprosessin avulla. Tämä voi nostaa estrogeenitasoja niin pitkälle, että hormoni alkaa osoittaa ominaisuuksiaan, ja tämä aiheuttaa gynekomastiaa.

Hinta-aikojensa aikana parrasvalossa, Cena ei ole koskaan osoittanut mitään viitteitä tästä yleisestä steroidien käytön merkistä.

  • Vartalo akne

Siellä on syy siihen, miksi aknesta yleisimmin kärsivät ihmiset ovat teini-ikäiset, raskaana olevat / kuukautisia vaihtavat naiset ja kehonrakentajat. Heillä kaikilla on jotain yhteistä; virheelliset hormonit.

Akne on yleensä aiheutunut, kun kehossa on liiallisia määriä androgeenihormoneja, kuten testosteroni, joka kulkee sen läpi. Nämä hormonit stimuloivat tali (aine, joka tekee ihosta öljyinen) tuotantoa. Vaikka normaali talituotanto on elintärkeää ihon terveyden ylläpitämiselle, liikaa, jos se voi johtaa ihon huokosten tukkeutumiseen, mikä johtaa pimpleiden (aknen) muodostumiseen.

Koska steroidien käyttäjillä on ylimääräisiä määriä testosteronia, he tuottavat myös ylimäärin määrää taliota, ja siksi heillä on tyypillisesti akne.

Uransa suurimman osan takana Cena paintui viikoittain, eikä hän koskaan osoittanut merkkejä kehon aknesta, läpäisemällä myös tämän ’steroidien käyttäjän testin’.

TUOMIO

Superstareilla, kuten John Cena, heillä on resurssit, jotta he voivat antaa parhaita anabolisia tuotteita lääkärin valvonnan lisäksi. Sellaisenaan, koska John ei näytä anabolisten steroidien käytön merkkejä, se ei tarkoita hänen olevan puhdas. Yli 230 kilon paksujen lihaksien ylläpitäminen ympäri vuoden on uskomattoman vaikeata, varsinkin kun otetaan huomioon, että painostajat ovat tiellä yli 300 päivää vuodessa.

Siksi emme voi sanoa varmasti, käyttääkö hän vai ei. On kuitenkin olemassa suuri mahdollisuus, että John Cena käyttää laillisia steroideja. Ne antavat sinulle samat edut kuin anaboliset steroidit, mutta ilman vaaleita sivuvaikutuksia. Niinpä luultavasti syy siihen, miksi hänellä ei ole anabolisten steroidien käytön oireita. Jos aiot kehittää fysiikkaa, kuten Cena: ta, lailliset steroidit kannattaa tarkistaa.