Onko Helmut Strebl steroideja?Löydä totuus!

KÄYTTÄÄKÖ HELMUT STREBL STEROIDEJA?

Hulk-tyyppiset fyysit ja steroidien käyttö ovat melkein synonyymejä, eikö niin? Ihmisen vuoreksi asuminen on yksi asia, mutta olla vuori, jolla on uskomattoman määritellyt lihakset, on aivan eri asia. Sinun on oltava kalorien tiheä ruokavalio, jotta voit luoda päätä kääntäviä lihaksia. Se antaa sinulle energiaa ja ravintoaineita, joita tarvitaan väsyttävien harjoittelujen suorittamiseen ja kehon toimittamiseen ravinteille, joita se tarvitsee lihaksen luomiseen.

Kalori-tiheä ruokavalio puolestaan ​​tarkoittaa, että et saa vain lihasmassaa, vaan myös rasvaa.

Siksi tunkeutuminen on erittäin vaikeaa saavutusta, kun taas kehon rasvapitoisuus on erittäin matala. Kuvaillaksesi tätä paremmin, olet koskaan miettinyt, miksi ammattimaiset kehonrakentajat näyttävät ”rasvalta”, kun he eivät kilpaile? Aivan totta, niin alhaisen kehon rasvatason ylläpitäminen ei ole vain vaikeaa, vaan myös epäterveellistä. Tämän seurauksena ammattimaiset kehonrakentajat pääsevät yksinumeroisiin kehon rasvaprosentteihin vain, kun heidän on pakko käydä.

helmut strebl

Halkaistuksi saaminen on nyt yksi asia, mutta kävely- ja puhuvan ihmisen anatomian kaavio on toinen asia, ja tämä on tilanne Helmut Streblissä.

Helmut on ansainnut itsensä ohjaajaksi siitä, että hän on ”kaikkein silputtu mies elossa”. Ajattele nyt hetkeä. Kuinka viipaloitu sinun täytyy olla, jotta jokainen voi yksimielisesti hyväksyä, että olet silputtuin niistä kaikista? Kyllä, sinun on näytettävä kirjaimellisesta anatomiakaaviosta, ja Helmut Strebl näyttää siltä.

Ja hän ei ole myöskään oksa; hän kantaa kunnollisen määrän lihasmassaa hänelle. Tämä on luonnollisesti johtanut keskusteluihin hänen näennäisestä steroidien käytöstä. Millainen on hänen steroidisyklinsä?

No, tällaisten kysymysten esittäminen merkitsee olettamusta, että Helmut ottaa steroideja, mikä ei ilmeisesti ole miehen mukaan. Kuten voitte kuvitella, kaikki eivät osta väitettään olemisesta (luonnollinen). Joten onko olemassa tapa, jolla voimme varmasti tietää, mehutko Helmut vai ei?

Valitettavasti, ellemme vedä häntä huumeiden testauslaboratorioon ja laita häntä mikroskoopin alle, ei ole mitään tapaa todistaa, onko hän steroideja vai ei. Voimme kuitenkin spekuloida erilaisten parametrien perusteella, joita käytetään määrittämään todennäköisyys, että joku on mehussa. Tämän artikkelin tarkoituksena on selvittää Helmut Streblin todennäköisyys steroideihin.

LUKEA  Onko Chris Bumstead steroideja?Tutkimme ja selvisimme!

KUKA ON HELMUT STREBL?

Kuten aikaisemmin mainittiin, Helmut tunnetaan yleisesti kaikkein silputtuimpana yksikkönä tällä planeetalla. Ainoa henkilö, joka oli lähellä kilpailemassa Helmutin säädytöntä ilmastoa, oli Andreas Munzer, joka todella kuoli siitä. Ja kuten Munzer, myös Helmut on itävaltalainen. Pitää olla jotain Itävallan vedessä, kun Arnold Schwarzenegger kotoisin myös sieltä.

Helmut Strebl syntyi vuonna 1968, mikä tekee hänestä 51 vuotta kirjoittamishetkellä. Koska nuori poika Itävallan karuilla kaduilla, muut lapset valitsivat Streblin jatkuvasti pienen koon vuoksi. Hän huomasi kuitenkin, että hänen ystäväänsä, joka oli häntä suurempi, ei saanut samanlaista kohtelua.

Strebl tajunnut, että jos hän lisäisi massaa kehykseen, ehkä kiusaajat eivät enää valitse häntä. Joten, hän aloitti. Sen sijaan, että menisimme heti kuntosalille, Helmut teki omat painonsa täyttämällä 5 litran vesipullot ja työskentelemällä heidän kanssaan. Hän teki vaihtavien painojen nostamisen rutiiniksi ja riittävän pian hän oli kasvanut huomattavasti.

Toinen asia, jonka Helmut huomasi, oli se, että muut lapset lakkasivat poimimasta häntä, ja tämä vain poltti hänen sydämessään sisäistä tulta.

Kun hän täytti 16 vuotta, Strebl ilmoittautui kuntosalin jäseneksi eikä ole katsonut sitä taaksepäin. Hän on johtanut tätä elämäntapaa yli 35 vuoden ajan ja hän on kerännyt lukuisia pokaalia erilaisista kehonrakennusnäyttelyistä.

HELMUT STREBLIN FYSIIKKA

Kuvia Helmutin fyysisestä taudista on kulunut virusperäisesti viime vuosina.Kuinka voi saavuttaa niin naurettavan tasoisuuden? Helmut on niin laiha, että paperinleikkaus näyttää siltä, ​​että se voisi potentiaalisesti lopettaa hänen elämänsä hänen äärimmäisen verisuontensa takia.

Helmut seisoo 6’3 ″ ja painaa 200 – 215 kiloa; raa’at lihakset. Tällä korkeudella voit kertoa, että 200 kiloa ei ole paljon, ja tämä kertoo kuinka uskomattoman laiha hän on. Kun valmistellaan kilpailua, Helmut voi saada kehon rasva-arvonsa jopa 3 prosenttiin. Kun hän kokoo, hänen kehon rasvatasonsa ylittävät harvoin viisi prosenttia, mikä on paljon kevyempi kuin mitä useimmat kehonrakentajat tuovat lavalle.

Lisäksi hän on tehnyt jatkuvasti tätä hyvin neljännenkymmenenluvun lopulla ja nyt, 50-luvun alkupuolella. Siksi monet hänen skeptikot ovat hänen tapauksessaan. Ei ole mitään tapaa, että hän voi ylläpitää sellaista fyysistä luonnollisesti. Tämä johtuu siitä, että saadakseen tämän laihan, hänen on ainakin käytettävä jonkinlaista diureettiä, kuten Winstrolia, joka ei vain anna hänen rasvata, vaan ylläpitää lihasmassaaan.

LUKEA  Onko Sadik Hadzovic steroideja?Löysimme totuuden

Kaikki nämä ovat spekulointeja. Kokeilepa niin, kuinka paljon vettä he pitävät. Teemme sen nähdäksemme kuinka Helmut vertaa steroidien käyttäjän yleisimpiin merkkeihin.

  • Olennaiset muutokset lyhyessä ajassa

 

Yksi steroidien käytön kuolleista ilmaisimista on massiivisten muutosten tekeminen kohtuuttoman ajan kuluessa. Jopa parhaan genetiikan, ruokavalion ja harjoitteluohjelman kanssa, vie vuosia, ennen kuin rakennat tarpeeksi lihaksia kääntääksesi päät kadulle. Emme puhu puhdasta massasta, koska kalori tiheä ruokavalio tekee sinusta paljon suuremman, koska se on sekä rasvan että lihasten yhdistelmä. Sen sijaan puhumme vähärasvaisesta lihasmassasta. Steroidit voivat antaa sinulle keskimäärin 20–30 kiloa vähärasvaista lihasmassaa muutamassa kuukaudessa, kun taas tällaisen massan luominen luonnollisesti kestää vuosia.

Helmut Strebl on nostanut yli 35 vuotta, ja siksi ei olisi reilua myöntää hänen fyysistään steroideille. Sitä paitsi, kaveri ei ole joukkohirviö, mikä vain väittää olevansa luonnollinen pitämään vielä enemmän painoa.

Lisäksi Helmutin lihaksilla on tuo ”kypsä” ilme. Ne näyttävät karkaistuilta, mikä on merkki lihaksen kypsyydestä, joka voi tulla vasta vuosien kuluttua omistautuneesta nostamisesta. Tyypillinen steroidien käyttäjä voi repiä, mutta lihaksen ulkonäköön on olemassa tietty ”pehmeys” riippumatta siitä, kuinka alhainen heidän paino on.

  • Massiiviset olka lihakset

Ne, jotka ovat jonkin aikaa olleet kehonrakennusyhteisön ympäristössä, tietävät tarkastelevansa yksilön deltalihaksia (delts) ja trapezius (ansoja) lihaksia yrittäessään määrittää, onko joku kastikkeessa.

Tämä johtuu siitä, että melkein kaikilla steroidien käyttäjillä on valtava kehitys harteillaan olevien lihaksien ryhmässä. Heillä on tykkipallot delteille ja pienet mäet ansoille. Lisäksi heidän hartialihakset näyttävät voittavan kehon kaikki muut lihassryhmät, eikä tämä ole myöskään sattumaa.

Ansoissa ja delteissä on eniten kehon minkä tahansa lihasryhmien androgeenireseptoreita. Androgeenireseptorit ovat ydintekijöitä, jotka lisäävät lihaskasvun nopeutta, kun niitä stimuloivat androgeenihormonit, kuten testosteroni.

Koska suurin osa lihasten rakennuksen steroideista on testosteronin (lihasten rakennushormonin) synteettisiä versioita, näiden aineiden käyttö lisää testosteronitasoa kehossa, ja tämä antaa steroidien käyttäjille mahdollisuuden rakentaa lihaksia niin valtavalla nopeudella.

LUKEA  Onko Bradley Martyn steroideja?Saimme selville

Koska hartiat sisältävät eniten androgeenireseptoreita, ne kasvavat jopa nopeammin kuin muut lihakset, kun ne altistetaan testosteronille, ja siksi steroidien käyttäjillä on fantastinen hartioiden kehitys.

Vaikka Helmut Streblillä on kunnolliset olkapäät, he eivät oikeastaan ​​ole mitään, josta kirjoittaa kotona, kun otetaan huomioon, että hän on nostanut aktiivisesti niin kauan. Hänen hartiansa ovat tosiasiassa yksi luontaisten olemusten tarjoamista.

  • gynekomastia

Suositulla nimellä gyno, se on tila, jolle on ominaista liiallinen rintakudoksen kehitys miehillä. Sinänsä gyno-henkilöllä näyttää olevan pieniä ”rinnat”, jotka muistuttavat naisen ominaisuuksia.

Se johtuu yleensä, kun kehossa on liikaa testosteronia, jonka se muuntaa estrogeeniksi pyrkiessä ylläpitämään hormonaalista tasapainoa. Lisääntyneet estrogeenitasot aiheuttavat miesten naispiirreiden, kuten rintojen kehityksen. Se on hyvin yleistä steroidien käyttäjillä.

Kaikkina nostovuosinaan Helmut ei ole osoittanut gyno-merkkejä, mikä vain vahvistaa hänen väitettään olla luonnollinen.

TUOMIO

Jos eliminoisimme Helmut Streblin erittäin silputun näkökohdan ja jäisimme hänelle noin 10 prosenttia rasvaa, niin monet ihmiset eivät nostaisi kulmakarvaa, jos hän sanoisi olevansa luonnollinen.

Sellaisena väittelyn luona Helmutin ja hänen kriitikkojen välillä on hänen laiha. Ennen kuin heittää hänet linja-auto alle, on harkittava Helmutin kehotyyppiä. Hän on sanonut kasvavansa laihana ja edes runsaasti ruokaa syöminen ei tee hänelle rasvaa. Hän on vain yksi niistä kavereista, joiden aineenvaihdunta toimii ylivoimaisesti.

Yksi siitä, että Helmutin ruokavaliossa on tyypillisesti erittäin vähän hiilihydraatteja, ei ole vaikea ymmärtää, miksi hänen ruumiissaan on tuskin rasvaa.

Siksi, vaikka Helmut ei välttämättä käytä anabolisia steroideja, on erittäin todennäköistä, että hän käyttää jotain muuta auttaakseen häntä ylläpitämään fyysään. Uskomme vahvasti, että Helmut voi käyttää laillisia steroideja, koska niiden tiedetään olevan anabolisten steroidien anabolisia ja rasvaa polttavia ominaisuuksia, mutta ilman sivuvaikutuksia. Lailliset steroidit ovat ehdottomasti tarkistamisen arvoisia, kun halutaan rakentaa laihaa fysiikkaa, koska ne ovat tehokkaampia kuin tyypilliset lisäravinteet.