Onko Chris Bumstead steroideja?Tutkimme ja selvisimme!

KÄYTTÄÄKÖ CHRIS BUMSTEAD STEROIDEJA?

Laadukas lihaksen rakentaminen ei ole aivan helpointa saavuttaa. Laadukkaalla lihaksella tarkoitamme lihaksia, joissa ei ole vikoja, eli vähärasvaista lihasta. Saatuaan nähdä kuinka paljon aikaa ja vaivaa se vie, ei ole ihme, että suurin osa ihmisistä antaa nopeasti ihmisille, joilla on kunnollinen fysiikka, juicer-luokkaan.

Soittaminen jollekin steroidien käyttäjälle pelkästään siksi, että luulet näin olevan, ei ole vain väärin, vaan myös tietämätöntä. Tämä johtuu siitä, että ellei sinulla ole riittäviä todisteita siitä, että joku käyttää steroideja, huijaamiseksi kutsuminen ei vahingoita vain heidän mainetta, vaan saattaa myös vaarantaa voitosi, koska saatat lopettaa menossa fyysisten tavoitteidesi saavuttamiseen, koska olet jo sitä mieltä, että hyvä fysiikka ei ole saavutettavissa ilman steroideja.

chris bumstead

Lisäksi emme valitettavasti ole yhtä tasaisia ​​kuin PC-aikakausi väittää olevan. Joillakin ihmisillä on vain ylivoimainen genetiikka, jonka avulla he voivat olla urheilullisempia ja kerätä lihasmassaa nopeammin kuin toiset. Nämä ovat kavereita, jotka näyttävät nousevan, vaikka he eivät ole koskaan astuneet jalkaansa painohuoneen sisään. He ovat samoja tyyppejä, jotka saavat parempia kuin sinä pelaamasi peli muutaman päivän harjoituksen jälkeen, kun olet ollut siinä kuukausia tai vuosia. Se on vain elämää.

Erinomaisen genetiikan kavereiden kohdalla ”Internet-kunto” -tapahtumassa on ollut ihmisiä, jotka kutsuvat itseään kuntomalliksi. Ne ovat koko paketti, korkeita, hyvännäköisiä ja rakennettu kuin tiili paskitalo, mutta hiottu kuten Michelangelon patsas. Lisäksi he väittävät olevansa tyydyttäviä (luonnollisia). Jotkut ovat niin nuoria, että ihmettelet, miksi olet tuhlannut koko ajan kuntosalilla.

Yksi niistä kavereista on Chris Bumstead. Bumsteadissa on yksi kehonrakennustyöyhteisön koskaan aikaisemmin näkemistä massojen ja estetiikan yhdistelmistä, mikä on jättänyt monet ihmiset pohtimaan, olisiko hän voinut saavuttaa tällaisen fyysin luonnollisesti.

Joten, onko Chris Bumstead steroideja? Tämä artikkeli yrittää selvittää tämän kehonrakentajan todennäköisyyden anabolisten eksogeenisten hormonien (steroidien) kanssa.

KUKA ON CHRIS BUMSTEAD?

Chris Bumstead on 24-vuotias, joka on viime vuosina vallannut kehonrakennusteollisuuden maailman myrskyn avulla ja sementoi nopeasti itsensä yhdeksi parhaimmista koskaan. Lisäksi useimmat veteraanit ajattelevat hänen olevan vielä saavuttamatta kaikki potentiaalinsa. Voidaan vain kuvitella, mitä tämän nuoren miehen tulevaisuus koskee, kun otetaan huomioon Dexter Jacksonin kaltaiset kaverit edelleen aktiivisesti kilpailemassa 50-vuotiaana!

LUKEA  Onko Kris Gethin steroideja?Tutkimme!

Kanadasta lähtevä Chris seisoo 6’1 ”ja painaa 225–250 kiloa riippuen siitä, leikkuu vai täyttääkö hän. Kaikesta massasta huolimatta Chrisillä on yksi hienoimmista vyötäröistä, joita olet koskaan nähnyt, lisäksi sen, että hänen kehon rasva-arvot ovat 5–8 prosenttia ympäri vuoden.

Chrisin fysiikka on kerännyt hänelle paljon huomiota ja ihailijoita, koska se kunnioittaa kehonrakennuksen kultaista aikaa, jolloin Arnold Schwarzenegger kilpaili. Tuo aikakausi on selvä vastakohta nykypäivän kehonrakennukseen, jossa ”huippujutkijat” ovat absoluuttisia joukkohirviöitä täydellisinä oluen vatsalla.

Chrisin fysiikka on kuitenkin ehdottoman kaunis, ja tämä on antanut nuorelle kehonrakentajalle mahdollisuuden kerätä satoja tuhansia faneja sosiaalisen median tileilleen.

Siksi ei ole yllättävää, että Chris kilpailee IFBB: n klassisessa fysiikkakategoriossa, joka on jako, joka luotiin heijastamaan massaa ja estetiikkaa, jonka Golden Era-kehonrakentajat toivat lavalle.

Yllättäen Chris kuitenkin teki kehonrakennuksen debyyttinsä miesten avoimessa kategoriassa (massahirviöosasto), jonka hän voitti! Siitä huolimatta Bumstead on löytänyt uuden kodin ja tuli toiseksi ensimmäisessä olympiassaan.

Joten voisiko joku saavuttaa niin korkean tason Olympia-vaiheessa ilman steroideja?

ONKO CHRIS BUMSTEAD STEROIDEJA?

Ei ole mitään keinoa sanoa todella onko henkilö steroideja vai ei, ottamatta henkilökohtaisesti verinäytteensä ja testaamalla sitä tehostajien suhteen.Ja koska tämä ei ehkä ole mahdollista, paras tapa, jolla voimme tehdä, on määrittää heidän todennäköisyys käyttää anabolisia steroideja näkemällä kuinka ne vertaavat steroidien käytön yleisimpiä indikaattoreita, joihin kuuluvat:

  • Massiivinen voitto lyhyessä ajassa

Kuten jo tuskallisesti tiedät, laiha lihaksen kasvu on tuskallisen hidasta. Siksi se on aina yllättävää ja kuin itsensä loukkaus, kun vain muutama kuukausi sitten pieni kaveri näki yhtäkkiä näyttävän minihulkilta. Jos heidän uudessa irtotavarassaan ei ole paljon rasvaa, voit lyödä vetoa viimeisimmästä dollaristasi, että he ovat mehu.

Anabolisten steroidien on tiedetty lisäävän vähärasvaista lihasmassaa jopa 30 puntaa tai enemmän ensimmäisen käyttövuoden aikana. Verrattuna siihen, että saman määrän vähärasvaista massaa ei pitäisi saavuttaa vähemmän kuin kolme vuotta, luonnollisesti riippumatta siitä, kuinka hyvä genetiikkasi ovat tai kuinka hyvä harjoituksesi ja ruokavaliosuunnitelmasi ovat.

LUKEA  Onko John Cena steroideissa?Saimme selville!

Tämä johtuu siitä, että keholla on korkki, kuinka paljon laihaa lihasta voit kerätä tietyn ajanjakson aikana. Lihaskasvua säätelevät yleensä androgeeniset hormonit, kuten testosteroni ja kasvuhormoni. Puberteettien aikana elimistö vapauttaa näitä hormoneja suurina määrinä helpottaakseen muutosta lapsuudesta aikuisuuteen. Pohjimmiltaan se on kuin olisit steroideja, kun olet teini-ikäinen. Siksi kouluttavat teini-ikäiset kasvavat yleensä niin nopeasti.

Kuitenkin kun saavutat kaksikymppisenä ja kehosi on kasvanut lopulliseen muotoonsa, se vähentää radikaalisti tuottamansa androgeenisten hormonien määrää. Näin ollen lihasten rakentamisesta tulee paljon vaikeampaa yritystä. Siksi on lähes mahdotonta saada yli 10 kiloa laihaa lihasta vuodessa luonnollisesti.

Kun määrität tämän parametrin määrittäessään, käyttääkö Chris steroideja vai onko se käyttänyt, on tärkeää ottaa huomioon muutama asia. Ensinnäkin Chris aloitti harjoituksen 14-vuotiaana. Tämä tarkoittaa, että hän aloitti harjoituksen kun hänen ruumiinsa oli raivoaa kasvuhormonin ja testosteronin kanssa.

Toiseksi, kun se oli vielä teini-ikäinen, sisartaan tavannut kaveri otti hänet siiven alle ja aloitti harjoittelun. Kaveri Iain Valliere sattuu olemaan vain ammattimainen IFBB-kehonrakentaja. Kuvittele teini-ikäinen koulutus, jota ohjataan yhden planeetan parhaimmista kehonrakentajista. Tämä tarkoittaa, että hän sai pääsyn parhaisiin koulutus- ja ruokavalio-ohjelmiin jo hyvin nuorena. Steroideja vai ei, Chrisin oli pakko kasvaa paljon nopeammin kuin tavalliset ihmiset. Pariksi, että Chrisin hullu genetiikan kanssa, ei ole ihme, että lapsi on ilmiö, jonka hän on tänään.

Sellaisena voi olla vaikea määrittää, olisiko steroideilla voinut olla merkitys hänen nopeassa kasvunopeudessaan yllä olevien paljasteiden valossa. Voisiko hänen veljensä myös antaa lapselle käyttää steroideja?

  • Insane Delts and Traps

Mitä mielenkiintoisempia jonkun delltit (deltalihakset) ja ansat (trapezius) lihakset ovat, sitä suurempi on heidän todennäköisyys, että joku on kastikkeessa. Kuule nyt meidät; Emme sano, ettet voi rakentaa vaikuttavaa hartisarjaa luonnollisesti. Sanomme vain, että 3D-lohkareiden sarjan suunnittelu pienillä mäkeillä ansoille on melkein mahdotonta luonnollisesti. Olet yrittänyt, ja tiedät kuinka hitaasti nuo lihakset kasvavat.

LUKEA  Onko Bradley Martyn steroideja?Saimme selville

Steroidien käyttäjillä se on kuitenkin melkein täysin päinvastainen. Tämä johtuu siitä, että lapaalue sisältää suurimman osan kehon androgeenireseptoreista. Androgeenireseptorit ovat ydintekijöitä, jotka stimuloivat lihasproteiinien synteesiä, kun läsnä on androgeenisiä hormoneja, kuten testosteronia.

Anaboliset steroidit, toisaalta, ovat synteettisiä versioita testosteronista. Siksi näiden androgeenisten aineiden käyttö lisää kehon läpi kulkevan testosteronin määrää, ja lihakset, jotka tuntevat niiden vaikutukset eniten, ovat hartioiden alueella.

Chrisin hartiat ovat mahtavia. Loppujen lopuksi ne ovat parempia kuin käytännössä kaikki kehonrakentajat, joita hän on kilpaillut. Hänen hartioissaan tapahtunut valtava kehitys saa Chris Bumsteadin epäilemään anabolisten aineiden käyttöä.

TUOMIO

Vaikka steroidien käyttöön liittyy monia muita merkkejä, suurin osa niistä voi tapahtua helposti ihmisille, jotka eivät käytä steroideja. Näitä ovat ihon punoitus, aknen esiintyminen ja gynekomastia. Kuitenkin, jos suurin osa näistä oireista esiintyy samanaikaisesti kopioidussa yksilössä, ne ovat enemmän kuin todennäköisiä steroideissa.

Nopea lihaskasvu ja valtava olkapään kehitys ovat kuitenkin steroidien käytön tunnusmerkkejä. Chris ei vain kasvanut uskomaton vauhti, mutta myös massiivinen hartiat sekä punoitettu iho ja vartalo akne. Lisäksi hän kilpailee IFBB: ssä, jossa on yleisesti tiedossa, että kuka tahansa siellä kilpaileva mehua.

Emme voi sanoa, että Chris varmasti mehut; Emme kuitenkaan olisi yllättyneitä, jos hän niin tekee. Jos hän ei ole anabolisia steroideja, hän on ehdottomasti laillisia steroideja. Lakisteroidit ovat anabolisten steroidien vaihtoehtoja, jotka matkivat anabolisten steroidien lihaksia rakentavia ominaisuuksia, mutta ilman sivuvaikutuksia. Lakiset steroidit ovat kuitenkin peräisin kasveista, mikä tekee niistä turvallisen käytön ja olisi tehokas lihasten rakennusratkaisu jollekin, joka haluaa viedä voitonsa seuraavalle tasolle.