Onko Calum Von Moger steroideja?Löysimme totuuden

KÄYTTÄÄKÖ CALUM VON MOGER STEROIDEJA?

Oletko nähnyt Arnold Schwarzeneggerin kilpailevan kehonrakennuksen piirissä viime vuosina? Anteeksi, se olisi Calum Von Moger kun Arnold lähti kehonrakennuksesta vuosikymmeniä sitten. Calum ei ole saanut sinua lankaan, vai mitä? Tämä johtuu siitä, että hän näyttää silmiinpistävältä kuin Arnold, täydellisenä jopa upealla Arnie-fyysisellä ja kasvoillaan.

Calumilla on myös muita mielenkiintoisia rinnakkaisia ​​Arnoldin kanssa. Hänellä on itävaltalainen aksentti johtuen itävaltalaisesta alkuperästään, vaikka hän onkin australialainen.

Saatat tietää, että Arnold on itävaltalainen, vaikka hän on myös amerikkalainen.

calum von moger

KUKA ON CALUM VON MOGER?

Caum von Moger alkoi hoitaa unelmaa kasvaa iso ja vahva lapsuudessa. Hänen kotikaupungissaan, Geelongissa, Australiassa, hän harjoitteli vanhemman veljensä kanssa vanhassa varastossa, joka toimi kuntosalina. Tässä kuntosalissa ei ollut paljon muuta kuin kaikkein perustarvikkeet, kuten ruosteiset käsipainot.

Varasto ei kuulunut heille, ja heidän täytyi lainata avain päästäkseen itsensä sisään. Joten löytää aika kouluttaa oli hankalaa, entä jos omistaja olisi poissa eikä heillä olisi avainta?

Calumin omakuva oli tästä laihasta pienestä lapsesta, joka yritti päästä taivaalle, näennäisen mahdotonta unelma. Tämä, kenties hänen vanhemman veljensä kilpailu, innosti häntä harjoittelemaan kovemmin ja päättäväisemmin. Hänen intohimonsa myös potkut, katsomalla innostavia hahmoja televisiosta. Näihin kuuluivat Arnold Shwazzenegerin dokumentti ”pumppausrauta” ja Steve Reeves ”Herculesissa”.

Juuri tämä lapsuuden pakkomielle katapultoi Calumin nöyrästä epäselvyydestä kuuluisuuden korkeuteen.

saavutukset

Von Moger on täynnä kehonrakennuksen viisaita nuggeja, jakaa ne faneilleen ja seuraajilleen. Mikä kehonrakentaja sanoisi, että hänellä ei ole kiinnostusta nykypäivän kehonrakentajiin ja että he eivät vedota häneen? Se on Calum sinulle, joka sanoo pitävänsä parempana näyttää klassisten kypärän fyysiltä, ​​jotka korostivat laatua enemmän kuin määrää. Se juontaa juurensa 60-luvulle ja 70-luvulle, kun Arnoldin tykkääminen hallitsi. Heidän fyysisensä olivat erinomaisia ​​symmetrisesti ja suhteellisesti, ja Calum haluaa kilpailla luokan kanssa, ehkä jopa ylittää heidät.

LUKEA  Onko Helmut Strebl steroideja?Löydä totuus!

Nykyään Calum voi sanoa olevansa mukavasti ulottuvilla, alkaen hetkestä, jolloin hän sai ensimmäisen voitonsa Australiassa vuonna 2010, ensimmäisen pisteen voittoon Junior Mr. Universe -tapahtumassa. Mutta hän on levittänyt siipiään myös moniin muihin asioihin, kuten kunto-malli ja brändin suurlähettiläs. Calumista tuli myös maailmanlaajuinen hahmo, joka kertoi lasten kanssa kunnosta ja terveellisestä ravinnosta.  

JOTEN KÄYTTÄÄKÖ CALUM STEROIDEJA, VAI ONKO HÄN NATTY?

On vain yksi tapa selvittää, ja se on tutkia erilaisia ​​todisteita puolesta tai vastaan. Se ei ole vielä kaikkea, meidän on kysyttävä: jos hän ei ole tyylikäs ja käyttää steroideja, millaisia ​​steroideja hän käyttää?

Tiedät, että steroideja on kahteen luokkaan. Anaboliset steroidit ovat luultavasti yleisön tunnetuimpia, mutta valitettavasti ne ovat myös laittomia ja vaarallisia. Mutta lailliset steroidit ovat aivan erilainen pallopeli. 100% lailliset ja aiheuttavat vähemmän riskejä, niihin liittyy myös vähemmän leimautumista, koska ne ovat luonnollisia. Saatat yhtä hyvin sanoa, että niiden käyttäminen on turha!

Joten miten Calum voi kasvaa tässä hämärässä huumeiden tai luonnollisen kehonrakennuksen tapauksessa? Mennään kaivamaan.

  • Poikkeuksellisen suuri koko – Yksi ensimmäisistä tarkasteltavista asioista on miehen pelkkä koko. Calum Von Moger on kummajainen hirviö, joka seisoo 6 jalkaa 2 ja pakata 250 kiloa rasvatonta lihasta. Se voidaan katsoa johtuvan geeneistä, mutta se voi myös johtua steroidien käytöstä.
  • Vaskulaarisuus – Vaskulaarisuus saadaan luonnollisesti kun harjoittelet ja menetät rasvaa. Ne esiintyvät yleensä hauislihasilla. Mutta parannetut verisuonitapaukset ovat epätavallisia ja viittaavat usein steroidien käyttöön. Calum urheilee isot laskimot kaikkialla. Hänen sosiaalisen median kuvista näet, että kaikki hänen rintansa, jalat, hauislihakset ja hartiat ovat peitettynä niissä. Tämä vihje steroidien käytölle.
  • Iho punoitettu – Katso joitain Calumin valokuvia, ja huomaat myös, että hänen iho näyttää punoittuneelta tai punaiselta. Ne, jotka tietävät jotain steroidien käytöstä, tietävät myös, että se voi tuottaa tämän sivuvaikutuksen. Steroidit laukaisevat tämän nostamalla verenpainetta. Tämä puolestaan ​​aiheuttaa lämpötilan nousun. Pyrkiessään vähentämään lämpötilan nousua kehosi saa verisuonesi laajentumaan, joten ihon pintaan lähetetään enemmän verta menettääksesi ylimääräistä lämpöä. Joten sinä menet, päädyt punaiseen väriin, joka heijastaa ylimääräistä verta, joka lyö ihoasi. Meidän on kuitenkin huomautettava, että ihosi voi punoittaa monista perustelluista syistä. Ehkä valokuva kiinnitti sinut kulmasta, joka antaa punertavan sävyn, kun iholla ei ole ollenkaan punaista vihjettä. Voisiko olla asia Calumin kanssa, onneton uhri huonosta laukauksesta? Emme tiedä, mutta liian paljon kuvia hänen punaisesta punoitetusta ihosta on ilmestynyt, mikä tekee taipumukseksi epäillä, että kaveri voi olla liian epäonninen saadakseen tämän viivan.
  • Voittojen historia – Calcumin voittojen aikajana osoittaa, että hän aloitti harjoituksen vuonna 2014 14-vuotiaana. Hänestä saatujen kuvien mukaan vuosina 2008 – 2013 näet hänen räjähtävän nopeasti.
  • Jos olet luonnollinen, juoksut pelkästään geeneillä, harjoittelun ohella, sinulla on taipumus saada valtavia kasvuvauhtia aloittelijavuosina. Jälkeenpäin asutte tasangolla, ja on mahdotonta saada uutta spurtikerrosta, ellet saa apua steroideilta.
  • Hän on myöntänyt sille – Calum on juuri helpottanut arvailemisongelmaamme meille ilmoittamalla julkisesti steroidien käytöstään. Hän on antanut videohaastatteluja Generation Ironin kanssa sanomalla, että hän on ottanut steroideja. Calum sanoi, että hänen olisi ollut mahdotonta pysyä luontaisena ja ajaa vanhemmassa herra-universumissa.
LUKEA  Onko Steven Cao steroideissa?Tutkimme ja selvisimme!

 

Hän oli jo kilpaillut Junior Mr. Universe -tapahtumassa luonnollisena, mutta aloitti mehuamisen sen jälkeen. Hänen mukaansa hänellä ei ollut mitään mahdollisuutta voittaa vanhemmassa Mr. Universeissa luonnollisena, koska hän uskoi, että suurin osa kilpailijoista mehui. Ennen kaikkea Calum oli ollut sitoutumaton käyttäessään steroideja, ei vahvistanut eikä kiistänyt.

Hän kertoi myös, että hänen steroidiensa käytöstä on kysymys, josta hän ei halunnut puhua julkisesti, koska hän ei halua näyttää edistävän sitä. Kun kuitenkin katsot Calumin kuvia hänen ollessaan Junior Mr. Universumissa, voit nähdä, että hän oli jo valtava. Joten näyttää siltä, ​​että hän olisi käyttänyt steroideja silloinkin kieltäytymisestä huolimatta. Kaiken kaikkiaan on selvää, että suuri genetiikka ja kova työ, yhdessä steroidien kanssa, vastaavat hänen massiivisia voittojaan.

  • Pieni vyötärö – Yhdistämme yleensä valtavan vyötärön steroidien käyttöön, mutta jos Calum käyttää steroideja, kuinka selität hänen pienen vyötärönsä? Tämä ominaisuus näkyy myös klassisten aikaisempien vuosien kehonrakentajilla, kuten Arnold Shwazzenegar, ja se antaa heille miellyttävän esteettisen ilmeen. Leveä vyötärö tai niin kutsuttu steroidinen suoli johtuu ihmisen kasvuhormonin (HGH) ja insuliinin käytöstä. Näyttää siltä, ​​että Calum ja Arnold ovat vältelleet nämä yhdessä pienten steroidiannosten kanssa . Calumin tapaus on oppitunti pyrkiville kehonrakentajille: häiritseekö sinua iso vyötärö vai eikö sinun mielestäsi näytä raskaana olevalta naiselta? No, älä aloita ihmisen kasvuhormonin tai insuliinin kanssa.

TUOMARI CALUMISTA

Olemme laatineet kasa todisteita osoittamaan, että Calum Von Moger käyttää steroideja, mutta hänen tunnustuksensa on vakuuttavin. Se pelastaa meidät kaikki spekuloinnit, vaikkakin on reilua sanoa, että tuomio näyttäisi silti melko vankalta steroidien käytön puolesta myös ilman myöntämistä. Calum ei todellakaan ole tylsä ​​ja ottaa steroideja aivan kuten idolinsä Arnold.

Oletetaan, että hän ottaa Dianabolia ja testosteronia pinossa lisätäkseen täyttöä. Von Mogerilla ei ole turvotusta tai vedenpidätystä, joten tämä tarkoittaisi, että hän ottaa pieniä annoksia pinoa. Kun otetaan huomioon tämä täyttövaihtoehto, emme myöskään usko, että hän käyttää laillisia steroideja, joiden tiedetään aiheuttavan sivuvaikutuksia, kuten ihon näyttämä huuhtelu.

LUKEA  Onko Sadik Hadzovic steroideja?Löysimme totuuden

Lisäksi laillisten steroidien käyttö, kuten olemme huomauttaneet, on luonnollista, koska ne ovat luonnollisia lisäravinteita. Kun Calum Von Moger omisti steroidien käytön, hän ei täsmentänyt, olivatko se laillisia vai laittomia steroideja, joten meidän on oletettava, että hän tarkoitti laittomia steroideja. Hän toteaa, että hän ei halunnut mainostaa käyttämäänsä steroideja, joten tämän on viitattava laittomiin steroideihin, jotka ovat ainoita sellaisia ​​steroideja, joiden ympärillä on leimautumista.