Kuinka eläinurheilijat syövät lomien aikana

Jopa suurillekin dudeille on oikeita tapoja ja vääriä tapoja lähestyä lomajuhlia.Opi eläinten strategiat puhtaan täytetyn ja kauden nautinnon suhteen.

Kehonrakentajat ovat kiistatta joitakin ympäristön jäykimmistä urheilijoista. Menestymiseen tarvittava huomio yksityiskohtiin voi johtaa yksitoikkoiseen ja toistuvaan elämään. Mutta mitä tapahtuu lomien aikana? Pitäisikö heidän unohtaa tekemänsä ja mennä pois kiskoilta, vai välttävätkö he vain kokonaan sosiaalisia kokoontumisia? Saimme Eläimet yhteen keskustelemaan siitä, mitä he tekevät loma syömiseen.

Evan Centopani

Kun alamme siirtyä lomakauteen, meidän on harkittava henkilökohtaisia ​​tavoitteitamme. Jos olet vakava kilpailija kehonrakentaja ja satut löytää itsesi kilpailujen valmisteluun lomien aikana, kohtele sitä päivää kuten mitä tahansa muuta. Aika ei odota ketään; Jokainen valmistelupäivä on tilaisuus siirtyä lähemmäksi sitä, että olet ehdottomasti paras tulosi näyttelypäivänä.

Laihduttaessani minulla on perusruokavaliota, jota noudatan, mutta teen tarpeeksi säännöllisiä säätöjä. Usein nämä pienet mukautukset tehdään päivittäin. Esimerkiksi, jos olisin kilpailuvalmisteluissa ja herättäisin kiitospäivän aamuna tasaisen ja tarvitsen enemmän kaloreita, käyttäisin sitä, mikä oli minulle käytettävissä, kalorien nostamiseksi ja tankkaamiseksi.

Syöisinkö kuin sika ja onko joukko paskaa? Ei. Tiedän jo enemmän tai vähemmän, mitä minulle tulee olemaan kiitospäivän kaltaisina päivinä. Proteiinia on runsaasti kalkkuna- ja mahdollisesti paahtomuodoissa, kasviksista ei ole pulaa, ja makeat perunat voivat saada hiilihydraatteja. Joten vaikka voin lisätä näiden ruokien annoksia, se on kaikki melko vakio.

Mutta kalkkunaa ja bataattia on vain niin paljon, että voin syödä. Jos satun etsimään ripausta ylimääräisiä kaloreita, voin alkaa etsiä muita ruokia. Minun on kuitenkin otettava huomioon se tosiseikka, että kilpailun valmistelussa söin paljon ruokaa – kuusi kertaa päivässä. Jos söin jotain, joka hämmentää vatsani ja estää minua syömästä ajoissa, päivän kokonaisruokakuluni saattaa lopulta olla normaalia pienempi. Joten valin varovaisesti ruokia, jotka eivät aio sekoittaa vatsani ja siksi kokonaisruoani.

Evan Centopani

Tiedän esimerkiksi, että voin päästä eroon syömällä omenapiirakkaa ja tuntea olevani hieno, kun taas perunamuusuus tuhoaa vatsani (todennäköisesti kaikesta voista ja maidosta). Jos etsin ylimääräisiä kaloreita, jotka eivät häiritse ruoansulatuksiani, minulla ei ole ongelmaa syödä useita paloja jotain, kuten omenapiirakasta. Jos en tarvinnut ylimääräisiä kaloreita lomapäivänä, minä joko toisin omat ruuani, jos en ollut varma tarjoiltavasta ruoasta, tai söisin kalkkunaa, selkeästi valmistettua bataattia ja vihanneksia ja pysyisin tiukasti ruokavaliossani.

LUKEA  Kuinka monta kaloria sinun pitäisi kuluttaa?

Ei ole merkitystä sillä, voinko päästä eroon syömisestä vapaasti sellaisena päivänä kuin kiitospäivä keskellä valmistelua. Olen oppinut, että vakavaan harjoitteluun saakka sinun on tehtävä kaikki voitava vahvistaaksesi luottamustasi.

Voit tuntea olosi hyväksi tietäessäsi, että noudatat tiukasti ruokavaliota. Toisaalta, tietäminen, että olet syönyt muusta syystä kuin kaikki muut tekivät samoin, voi aiheuttaa vain syyllisyyttä ja epäilyksiä. Joten jos olisin valmistelussa, söisin vastaavasti lomasta riippumatta. Se voi tarkoittaa syömistä ilman poikkeamista tai se voi tarkoittaa syömistä ylläpitoajan yläpuolella.

Toisaalta suhtaudun samaan tapaan syömiseen sesongin ulkopuolella. En koskaan syö tavalla, joka häiritsee vatsani tai haittaa kykyäni kuluttaa tarvitsemani ruokamäärä. Se on aina sääntö numero yksi. Suurin ero minulle sesongin ulkopuolella verrattuna esikilpailuihin on, että sesongin ulkopuolella söin niitä ja nautin lomasta, tarvitsenko lisää kaloreita tai ei.

Kuinka paljon söin? Niin paljon kuin voin sietää aiheuttamatta epämukavuutta. En ole ketään syömään tai syömään kaikenlaista paskaa. En vain siedä sitä hyvin, mutta minulla ei ole paljonkaan halua sitä. Mutta sesongin ulkopuolella, ainakin minulle, riittävä syöminen on haaste, joten pidän myönteisenä mahdollisuutta syödä enemmän lomalla.

Loppujen lopuksi loma-syöminen ja sen lähestymistapa ovat henkilökohtainen asia. Jos aion antaa neuvoja tai ohjeita, sanoisin, että syö aina tavalla, joka tukee tavoitteitasi. Jos olet valmistelussa, ota se vakavasti; tämä auttaa sinua sekä fyysisesti että henkisesti. Jos vaaditaan vetoomusta, tee se vastuuntuntoisesti.

Älä koskaan syö niin, että sairastut, ja jos sinulla on syömishäiriöitä, älä anna lomien heittää sinua tieltä, jos olet oikealla tiellä. Lopuksi, aina kun mahdollista, nauti itsestäsi ja ajasta ystävien ja perheen kanssa. Jos et harjoita jotakin, ota hengähdys ja anna vapautua hieman.

John Jewett

Kun olen edistynyt rivien läpi, minulla on vähemmän huijari-aterioitasesongin ulkopuolella . Loma-ateriat ovat tyypillisesti helppo päästä normaalin päivittäisen ruuanvalintaasi, joten kohtuullisella annoksella en pidä sitä huijareistona. Loma-aterioista on tullut enemmän perheen kokemusta kuin keskittymistä ruokien valintaan.

LUKEA  Asiantuntijaoppaasi vihreään teeseen

Eläinten ravitsemuspaneeli

Ihanteellinen loma-ateria olisi 8-10 unssia kalkkunaa ja kinkkua. Rajoitan korkeampia rasvapuolia, tuodaan omaan riisiin ja joskus perunamuusia ateriaan ja söön niin paljon vihanneksia kuin haluan.

Harjoittelu on aina rakennettua, joten harjoitteluni eivät vaihtele lomien aikana. Jos loma laskeutuu vapaapäivään, menen silti kuntosalille ja teen ainakin sydän-, abs-, vasikoita ja aseita. Teen päivällä ylimääräistä kävelyä korvataksesi ylimääräiset kalorit ja auttaa ruoansulatusta. Siirrän myös hiilihydraatit ja rasvat muista aterioista loma-ateriooni, jotta en ylitä päivittäistä kalorimäärääni liikaa.

Gary Turner

Lomana söin normaalit ateriani suunnitellusti kahteen viimeiseen ateriaan asti, jotka korvaan loma-aterialla. Sitten söön täyteni. Syön vaatimattoman jälkiruoan, koska sellaisilla ruokilla ei todellakaan ole mitään hyötyä kehonrakentajalle. Kahden päivän vapaapäivinä (kuten jouluaattona ja joulupäivänä) valitsen yhden näistä päivistä pysyäkseen suunnittelussa ja toisen syömiseen. Tämä riippuu siitä, kun harjoittelen.

Sallin itselleni niin paljon kalkkunaa, kinkkua, täytteitä, bataattia ja muita puolia kuin haluan, mutta syystä. En syö syödäksesi sairastua. Rajoitan jälkiruokia vain tarpeeksi tyydyttääkseen makean hampaan, ja käytän yleensä tätä tilaisuutta juoda ruokavalion soodaa, jota en yleensä tee harjoituspäivinä.

Harjoittelu on aina rakennettua, joten harjoitteluni eivät vaihtele lomien aikana. Jos loma laskeutuu vapaapäivään, otan vapaapäivän. Mikään ei muutu, olipa kyse sitten aikataulusta tai harjoituksen intensiteetistä. En tee ylimääräistä sydänlomaa loma-aterioiden korvaamiseksi, koska tämä toimii aikataulun mukaisena huijausateriana sesongin ulkopuolella. Käytän ylimääräisiä kaloreita auttamaan minua kasvamaan ja saavuttamaan uuden tason.

Vincenzo Masone

Kiitospäivä on päivä minulle rentoutua.Syön mitä haluan sinä päivänä enkä pidä pidättäytymistä. Ellei tietysti kilpailu ole lähellä – silloin teen muutoksia vastaavasti.

Mutta suurimmaksi osaksi, joka vuosi se on vain normaali päiväharjoittelu aamulla aikataulun mukaisesti, ja sitten nautin itsestäni niin paljon ruokaa ja jälkiruokia kuin haluan. Kiitospäivä laskeutuu aina sesongin ulkopuolelle, joten kun yritän maksimoida kehoni painon , on täydellinen päivä hyödyntää kuormitusta.

Derek Lunsford

Kiitospäivä liittyy enemmän kokemukseen kuin mihinkään muuhun. Perheen kanssa oleminen tekee siitä, mikä kiitospäivästä ja muusta lomasta on merkityksellistä. Ruoka on mukavaa, koska se on erilainen kuin yleinen kehonrakentajan ruokavalio, mutta ruoka ei ole se, mikä tekee kiitospäivän erityisen.

LUKEA  Haluatko puhdistaa?Kokeile sen sijaan tätä ikääntynyttä lähestymistapaa

Eläinurheilijoiden ravitsemuspaneeli

Syön yleensä melko puhdasta, pitäen kiinni kehonrakentajan tyyppisistä aterioista päivän aikana. Illalla, kun perhe kokoontuu, minulla on tapana valita alkupaloja ja ruokia, jotka kaikki ovat tuoneet.

Kun kyse on ruuan valitsemisesta kiitospäivän päivällisellä, haluan päättää etukäteen, pitäisikö minun pitää rasvat alhaisina vai hiilihydraattini alhaisena. Talossani tiedän, että söin korkeamman hiilihydraatin aterian. Joten yritän vähentää kuluttamaani rasvaa. En laske erityisesti makroja tai kaloreita, mutta olen yleensä tietoinen siitä, mikä sisältää enemmän rasvaa tai hiilihydraatteja. Voin ohittaa tietyn lautasen vain siksi, että siinä on korkeampia rasvoja, mutta hiilihydraatit ovat edelleen laskemassa.

Sesonkiaikani aikana menen tyypillisesti tunnelmalleni. Jos tarvitsen lepopäivän, otan sen. Pidän parempana harjoittelua päivinä, joissa tiedän syövän enemmän ruokaa, erityisesti kiitospäivän aterian.

Joidenkin ihmisten kova osa voi sijainnista riippuen löytää kuntosalin, joka on avoinna. On tärkeää, että teet aikataulun etukäteen. Soita paikallisille kuntosaleille ja kysy heidän loma-aikansa. Jos haluat jotain tarpeeksi huonoa, löydät tavan saada se tapahtumaan. Voinko harjoitella? Sinun on parempi uskoa sitä!

Haluan ajoittaa pienen ylimääräisen sydänkerran, kun tiedän syöväni ruokaa lomailla. Suuret ateriat vaativat isoa harjoittelua ja polttavat enemmän kaloreita. Tyypillisesti minä lisää sydänsyötä päivinä, jolloin syöt raskaampaa, jos haluan pitää painooni ja kehonirasvani minimissä.

Olen sulohampainen tyyppi. Olen aina rakastanut kaikenlaisia ​​jälkiruokia, mutta tiedän myös, mitä sokeri tekee minulle fyysisesti ja henkisesti. Tiedän kokemuksestani, että kun otan yhden purra makeisia, palaan aina enemmän. Parasta minulle on vain välttää sokeriruokia. En sano, että minulla ei ole niitä satunnaisesti, mutta kun se alkaa, on vaikea pysäyttää sokerin himo.

Kurin ja perheen ei tarvitse olla ristiriidassa keskenään. Jos olet tarpeeksi kurinalainen , voit treenata ja viettää koko päivän perheesi kanssa. Jälleen, jos haluat jotain tarpeeksi huonoa, löydät tavan saada se tapahtumaan. Elä paras elämäsi niiden kanssa, jotka rakastavat sinua, äläkä stressaa.