Haluatko puhdistaa?Kokeile sen sijaan tätä ikääntynyttä lähestymistapaa

Bro, edes mehua nopeasti? Sen sijaan, että hyppääisit viimeisimmälle täydellisen ruokavalion ja kunnostuksen villitukselle, paina reset-painiketta ja anna suolestaan ​​tauko nauttiaksesi puutarhan täydestä palkkiosta. Astu sivuun, sitruuna ja cayenne!

Näyttää siltä, ​​että et voi avata kuntolaitetta tai siirtyä verkkoon ilman ”uutta” tyyppiä nopeaa tai puhdistavaa ponnahdusikkunaa. Jokaisella näyttää olevan raikas, tarttuva nimi ja hieman erilainen spin. Todellisuudessa paastoaminen ei kuitenkaan ole lainkaan uutta. Rituaalinen paasto on ollut olemassa monissa kulttuureissa koko ihmiskunnan historian ajan, ja se on edelleen olemassa.

Jotkut suosituimmista paastoista sisältävät tällä hetkellä aikarajoitetun syömisen, ajoittaisen paaston ja kokonaisten ruokaryhmien poistamisen. Ja vaikka kilpailevat asiantuntijat näissä erilaisissa paastoryhmissä voivat kiistää yhden tyylin yksityiskohtia toiseen nähden, totuus on, että kaikki paastot perustuvat samaan oletukseen: rajoittavat vapaaehtoisesti ruokaa tai pidättäytyvät siitä.

Se siitä.

Monet kiihdyttäjät ovat ilmoittaneet kokeneensa korostuneen keskittymisen tunteen ja immuunijärjestelmän tehostuksen, samoin kuin parannetun sisäelimen toiminnan sekä paaston aikana että sen jälkeen. Vaikka tieteellistä tietoa ei ole riittävän selvästi sanoa tavalla tai toisella, olen kuullut ja kokenut yhden johdonmukaisesti: Kun kehosi on paastoantunut, sinusta tuntuu uskomattomalta – energinen, laiha ja keskittynyt.

Suurin osa ihmisistä ei kuitenkaan koskaan koe tätä, koska ajatus ilman ruokaa edes väliaikaisesti on liian ärsyttävää kantaakseen. Tämä on minun ”keskitie”, jonka olen löytänyt, antaa paastoamisen edut ilman täydellistä puutetta.

Syötä Juice Fast

Mehupaastot ovat virkistävä ja maukas tapa tutustua paastoamisen etuihin.Melkein kuka tahansa voi tehdä sen. Tein ensimmäisen kolmen päivän mehun nopeasti melkein 20 vuotta sitten ja olen jatkanut sen harjoittamista toisinaan kiertoon.

Anna Juice nopeasti

Vaikka äärimmäiset paastot voivat olla sopivia valituille harvoille, mehupaastot ovat käyttäjäystävällisempiä, koska ne eivät poista kokonaan kaloreita ja makua. Kulutte 150–400 kaloria päivässä mehua paastoamalla verrattuna esimerkiksi vedenpitävään, jossa et kuluta mitään.

Pohjimmiltaan, kun mehu paasto, et syö mitään kiinteää ruokaa ja juo vain tuoreita vihannes- ja hedelmämehuja, ilman lisättyjä makeutusaineita tai lisäravinteita plus paljon vettä. Voit nauttia myös kotitekoisesta vihannesliemestä ja yrttiteeistä. Koska hedelmät ovat niin runsaasti kaloreita että sokereita, suosittelen mehustamaan pääasiassa vihanneksia – porkkanat, lehtivihannekset, punajuuret ja yrtit ovat kaikki hienoja valintoja – ennemmin kuin hedelmiä. Mutta työskentelen muutaman valitun hedelmän kanssa suosikki resepteihini, joihin kuuluvat:

  1. Danny’s Green Juice: Pinaatti, lehtikaali, persilja, jalapeño, selleri, valkosipuli, scallions, inkivääri, sitruuna
  2. Verinen Mary-mehu: tomaatti, korianteri, selleri, piparjuuri
  3. Puhdistusaine: Juurikas, sveitsiläinen manner, omena, paprika, greippi
  4. Tuore ’n puhdas: Porkkana, minttu, inkivääri, mansikka, sitruuna
  5. Lievä vihreä : romanine-salaatti, pinaatti, kurkku, päärynä
LUKEA  Asiantuntijaoppaasi vihreään teeseen

Kannustan niin monta mehuvaihtoehtoa kuin mahdollista. Vihreiden, punaisten, keltaisten ja purppuran saaminen tarjoaa paitsi rikkaan ja monipuolisen maun kimpun, myös ravitsemuksen veneellä!

Harkitse tätä mahdollisuutta juhlia värejä ja makuja. Loppujen lopuksi mehupaaston juurtuminen ei ole riistoa tai nälkää, sen sijaan se vaalii arvostusta ruoasta ja mausta, ei halveksuntaa sitä.

Mehunpaasto antaa myös ruoansulatusjärjestelmällesi jonkin verran tauon, jonka joidenkin väitteiden avulla voit ”nollata” aineenvaihduntasi. Toisin kuin muut paastot, mehupaasto korvaa kuitenkin nämä kalorit huuhtelemalla järjestelmän erittäin tiivistetyillä vitamiineilla, mineraaleilla ja entsyymeillä. Se on elinvoimaisuuden välähdys!

Mielen Lihakset

Tämä on yksi alue, jolla paastoamisen ansaitseminen ansaitaan. Paasto ei ole vain hyödyllistä ruumiille, uhraus voi auttaa sinua myös henkisesti vahvaksi. Usko tai älä, ihmiskeho kykenee fyysisesti kulkemaan päiviä, jopa viikkoja, ilman kiinteää ruokaa. Se on mielenterveyden kysymys.

Mielen lihakset

Me elämme yhteiskunnassa, jossa monien meistä on harvoin, jos koskaan, päästävä ilman. Jos haluamme ruokaa, voimme hypätä autoon, kävellä kadulla tai käyttää puhelinta tai sovellusta tilaamalla haluamiasi ruokia milloin tahansa. Mutta vaarassa olla epäsuosittu lasten kanssa, tunnen vahvasti, että unohdat mitä haluat joka kerta, kun haluat, se ei ole niin paha asia. Se on hyvä.

Kyllä, sinun on hyväksyttävä nälkä. Ole valmis käyttämään hillintää.

Päästä Alkuun

Osa Dannyn paastomenestyksen kaavasta on valmistelu.Aivan kuten et yrittäisi ihmislippua, jos et ole koskaan yrittänyt roikkua vetopalkista , sinun ei pitäisi hypätä paastoon, jos et ole koskaan ottanut käyttöön mitään ruokavaliorajoituksia. Jos näin on, aloita päivä tai kaksi vain vihanneksista, hedelmistä, pähkinöistä ja siemenistä. Poista kaikki juomat paitsi vesi, mehu, yrttitee ja musta kahvi. Ota luonnollisesti yhteyttä lääkäriisi, jos sinulla on sairauksia. Jos tämä menee hyvin, olet valmis paastoamaan!

Kun paasto alkaa, en suosittele seuraamaan liian tarkkaa valikko-ohjelmaa. Tässä suosittelen sen sijaan:

  • Variety: Yritä saada niin monta poikkeuksellista väriä ja makua kuin mahdollista. Ole varovainen liian rajoittavasta mehupaastosta. Vältä mitään, joka sanoo kuluttavan vain heidän erityistä merkintönsä mehua tai tunkeutunutta cayenne- ja sokeri-limonadia. On tärkeää tehdä omia päätöksiäsi, joten älä pelkää improvisoida.
  • Ajoitus: Ei ole syytä jakaa karvoja kuluneen mehun ajan ja tiheyden mukaan. Se, että vältät täysin ruokaa, on tarpeeksi rajoittava! Yritän saada ainakin yhden tumman, lehtiviherisen mehu päivässä, mutta minulla on myös niin paljon muita mehuja kuin haluan. Mehumehu ei ole sama kuin kaatumisruokavalio, eikä sen pitäisi olla. Jos paletti haluaa jotain vähän makeaa, annan sinulle henkilökohtaisesti luvan nauttia viimeisestä siemailusta.
  • Prep: Jotta elämäsi olisi helppoa, suosittelen ostamaan mahdollisimman paljon tuotteita ennen aloittamista. Aseta se niin, että se näyttää maukas. Pese se etukäteen säästääksesi aikaa. Kaikki tämä tekee nopeudesta paljon paremmin toteutettavissa. Katso ruokaa, kosketa sitä, haista se, pilkkoa se ja mehu se. Tämä rituaali on sekä rauhoittava että jännittävä.
  • Harjoittelu: Älä treena ensimmäisen mehun aikana nopeasti, tai ainakin ota se erittäin helpoksi. Kun olet perehtynyt paastonneeseen energiatasoon, voit kokeilla kevyttä harjoitusta, mutta tämä eroaa nopeasta toiseen. Kiinnitä huomiota vartaloosi.
LUKEA  Kuinka rakentaa lihaksia keto-ruokavalioon

Kuinka Kauan?

Aloita yhdestä päivästä. Kokeile sitten kahta tai kolmea. Nykyään teen noin kaksi seitsemän päivän paastoa vuodessa, ja useita satunnaisia ​​1-2 päivän paastoja. Tämä pitää minut kurjana ja puhtaana.

Paaston pituudesta riippuen siellä on erilaisia ​​vaikeusasteita. Joskus jopa yksi päivä vaatii suurta tahdonvoimaa. Alku voi olla vaikea ja saatat tuntea hankala tai jopa päänsärky. Pysy kurssilla.

Kolmen päivän merkki on tyypillinen tippupiste, kun mieli ja vartalo ovat alkaneet sopeutua ja jopa hyväksyä mitä tapahtuu. Usko tai älä, kolmantena päivänä saat enemmän energiaa kuin aloit.

Seitsemän päivän tai pidempään mehuväli on tarkoitettu vain kokeneille paastoille. Kuten mikä tahansa fyysinen toiminta, joudut asteittain kehittämään sitä ajan myötä. Paastosi kestosta riippumatta, jos tunnet nälkää, vihaa, euforiaa tai hulluutta, mene sen mukana. Anna näiden tunteiden olla olemassa ja ohittaa. Muista, että paastoaminen on sekä fyysinen että psykologinen testi.

Entä Kuitu?

Kuten paastoamisen vastustajat usein tekevät, on tärkeää huomata, että monista eduistaan ​​huolimatta mehua ei kuluteta paljon kuitua nopeasti.Paaston muutaman ensimmäisen päivän jälkeen tämä voi mahdollisesti vaikeuttaa kehon päästä eroon kaikesta kertyneestä jätteestä.

Tästä syystä jotkut paastot valitsevat paksusuolen tai peräruiskeen paaston aikana tai sen jälkeen. Vaikka ei ole epäilystäkään siitä, että kumpikin auttaisi tässä osastossa, kumpaakaan ei välttämättä vaadita. Jokainen henkilö ja jokainen paasto on erilainen, joten en voi kertoa sinulle, mikä tulee sinulle parhaiten.

Selvyyden vuoksi keho tarvitsee tietysti kuitua! Myös proteiini! Itse suosittelen kuituja ja proteiineja jokaisen aterian kohdalla normaalina, paastumattomana päivänä. Mutta paasto on väliaikaista. Se on tauko normaaleista syömispäiväistä, eikä sitä ole tarkoitettu pitämään yllä.

Nopea Uudelleenpaluu

Onnittelut, teit sen! Nyt on aika rikkoa nopeasti. Ehdotan helpottaa ruokaa takaisin hitaasti. Kun et ole syönyt pitkään aikaan, sinun ei tarvitse viettää paljon.

LUKEA  Kuinka monta kaloria sinun pitäisi kuluttaa?

Lisäksi koet todennäköisesti uuden arvion jokaisen syömäsi pureman hienovaraisuudesta. Tulet hämmästymään siitä, kuinka uskomaton yksi viinirypäle tai vihreä papu voi maistaa. Koko suhde ruokahaluasi ja ruokaan muuttuu – ainakin vähän aikaa.

Ruoansulatusjärjestelmäsi on tyhjä, ja todennäköisesti olet myös vähän taipuvaisempi, koska olet polttanut tarpeettoman kehon rasvan. Joo, jos olisit lähellä näkemässä abs-osaasi aiemmin, saatat nähdä ne nyt. Mutta tämän lyhytaikaisen painonpudotuksen ei pitäisi olla ensisijainen motivaatio. Se, että paastoaminen antaa yksilölle suuremman aseman tulevaisuuden mielenterveyden kannalta, on paljon merkityksellisempi ja tärkeämpi asia.

Voin kuitenkin puhua vain kokemuksestani. Kannustan sinua omaan. Jokainen paasto on jälleen erilainen. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat jakaa kokemuksiasi, ota meihin yhteyttä alla olevissa kommenteissa. Onnea!