7 syytä, miksi et polta rasvaa

Tie helvettiin on päällystetty hyvillä aikomuksilla, eikö niin?Painonpudotustaistelussa mikä tahansa näistä yleisistä virheistä voi olla kumoaminen.

Oletko tarkkaillut jokaista kaloria, kieltänyt itseltäsi kaiken syömästäsi eniten – etkä vielä näe tuloksia? Jos olet laihduttanut ja noudattanut suunnitelmasi kirjaimeen, mutta et ole nähnyt kyseistä asteikkoa, on aika tutkia lähempänä lähestymistapaa.

Joskus pienet asiat, jotka ilmestyvät matkan varrella, voivat lumipalloista suuria ongelmia, jos et käsittele niitä heti. Onko jokin seuraavista asioista kiertävä ruokavaliota? Jos niin, suorista ne, jotta voit alkaa nähdä etsimäsi tulokset.  

1. Olet Laihduttanut Aivan Liian Kauan

Milloin viimeksi jätit pöydältä olosi todella tyytyväinen aterian jälkeen? Jos sinulla on aina tämä niitty nälkä, jonkun täytyy muuttua.

Ensimmäinen syy siihen, että et voi polttaa rasvaa niin kuin toivoit, saattaa olla se, että olet yksinkertaisesti ollut laihduttamassa liian kauan. Pitkäaikainen laihduttaminen voi asettaa sinut vähäkaloriseen tilaan. Tämä nälkätila hidastaa aineenvaihduntaa. Varmasti, kulutat vähemmän kaloreita, mutta poltat myös vähemmän, mikä tarkoittaa, ettet tee mitään edistystä.

Jos tämä kuulostaa sinulta, pidä tauko. Vakavasti! Älä pelkää hengittää 2-4 viikkoa ja lopettaa huolehtiminen kaloreista verrattuna kaloreihin. Olet vain askeleen taaksepäin, jotta voit nähdä tuloksia pitkällä tähtäimellä.

2. Ateriasi Mittaukset Ovat Poissa

Ehkä tavallisin syy siihen, että ihmiset eivät menetä painoa, on se, että he eivät yksinkertaisesti mittaa ruokaaan oikein.

7 syytä, miksi et polta rasvaa

Olet valmistamassa öisin välipalapaikkaa.Kiinnität lusikasi maapähkinävoi purkkiin ja pudotat runsas nukka kreikkalaiseen jogurttiin. Mutta odota. Kuinka paljon maapähkinävoita oli siinä lusikassa? Jos olet arvioinut sen olevan noin yksi ruokalusikallinen, mutta se on lähempänä kahta, olet juuri lisännyt 80-100 kaloria ruokavalioosi. Ja ihmettelet, miksi ruokavaliosi ei toimi!

LUKEA  Kuinka laihtua pitämällä voitot

Maapähkinävoi on hyvä esimerkki, koska se on kalori tiheä ja et yleensä pääse ulos mittauslusikoita pienestä määrän siitä. Tee sama virhe muilla kaloreilla ruokia, kuten pihvi, lohi, pasta tai pähkinät, ja on helppo nähdä, miksi punta näyttää pitävän kiinni.

3. Poistut Suunnitelmastasi Viikonloppuisin

Kuinka monta kertaa olet kuullut jonkun sanovan olevansa uskollinen ruokavalioonsa… viikon aikana? Tule viikonloppuna, nämä samat tiukat laihduttajat putoavat vaunusta – kovaa. Viikonloppu on lähes 30 prosenttia koko viikosta. Jos noudatat ruokavaliota vain 70 prosenttia ajasta, ei ole ihme, että et näe tappioita, joita olet seuraamassa.

Prosenttimäärien suhteen kokeile 90/10-sääntöä: noudata ruokavaliota 90 prosenttia ajasta, rentoudu ja pidä hauskaa loput 10 prosenttia. Tätä on hieno noudatettava sääntö. Sen avulla voit hemmotella vähän, mutta auttaa pysymään pääasiassa oikealla tiellä.

7 syytä, miksi et polta rasvaa

Et näe ihmisten noudattavan 70/30 -sääntöä, koska viettämällä 30 prosenttia ajasta unohtaa ruokavaliosi ja pitää hauskaa ei koskaan tuota tuloksia. Ole tosi itsesi kanssa siitä, kuinka tarkasti seuraat ruokavaliosuunnitelmasi. Ei riitä, että seuraamme sitä vain kirjeellä viikon aikana. Viikonloput myös lasketaan.

4. Et Säädä Ohjelmaa Menemälläsi

Ihmiset eivät myöskään näe tuloksia, koska he eivät säädä ohjelmaansa edetessä.He alkavat ruokavaliosuunnitelmansa, näkevät hyviä tuloksia ja tekevät vain jatkuvasti mitä he tekivät alussa, odottaen enemmän samoja tuloksia seuraavan. Valitettavasti se ei aina toimi näin. Kehosi muuttuu vasteena suunnitelmallesi, joten myös suunnitelmasi on muututtava.

Mitä kevyempi olet, sitä enemmän kehosi haluaa liukastua nälkätilaan ja säästää polttoainetta. Kuten vastaintuitiivinen kuulostaa, lisää hiilihydraatteja voi auttaa välttämään reaktion. Hiilihydraattien saannin lisääminen voi myös optimoida insuliiniherkkyytesi ja leptiinihormonin vapautumisen, mikä auttaa pitämään kehon painon. [1]

5. Osut Kuntosalille Polttamaan Kaloreita

Laihtua, sinun täytyy treenata kovasti, eikö niin? Ei ole mitään vikaa menemällä kuntosalille ainoana tarkoituksenaan polttaa kaloreita – ellet ole liian kiinnittynyt tähän indikaattoriin. Jos haluat vain polttaa kaloreita, hyppäät todennäköisemmin sydänkoneilla koko ajan pelkästään siksi, että nämä koneet sylkevät kaloripolttimäärän, minkä ansiosta edistymisen seuraaminen on helppoa.

LUKEA  11 tapaa polttaa enemmän rasvaa joka päivä!

Painokellot eivät tarjoa tällaisia ​​kalorimääriä, vaikka nostaminen voi aiheuttaa vartaloosi merkittävimmät muutokset. Paitsi, että nosto auttaa polttamaan rasvaa yleensä, se auttaa myös kehon muotoilussa.

7 syytä, miksi et polta rasvaa

Siksi vähintään 70 prosenttia harjoittelustasi tulisi käyttää painojen nostamiseen. Sydänharjoitukset ovat hienoja, mutta niiden tulisi olla kakun jäistämistä, parantamaan voimaharjoituksen tuottamaa tulosta. Älä luota pelkkään sydämeen laittaaksesi itsesi kalorien alijäämään.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi pino treenausharjoitukset selkänojaan lepäämällä mahdollisimman vähän niiden väliin. Journal of Strength and Conditioning Research -julkaisussa julkaistussa tutkimuksessa todetaan, että vähälepoinen treenaus lisää treenin jälkeistä kaloripolttoa enemmän kuin perinteiset harjoitukset. [2]

6. Harjoituksesi Ajavat Sinut Maahan

Kun osut kuntosalille, saatat ajatella, että polkimen käyttäminen metalliin on hyvä asia.Raskas työskentely kuntosalilla ei sinänsä ole huono, mutta tarkkaile, kuinka tämä enimmäisenergian tuotto vaikuttaa muihin 23 tuntiin päivässäsi.

Liian monet ihmiset, etenkin aloittelevat, työskentelevät niin kovasti kuin mahdollista treenien aikana, vain pudotakseen loppuvuodesta takaisin hyvin istuvaan elämäntapaan. Miksi? Koska he ovat uupuneet harjoituksesta!

Kaikilla pienillä aktiviteetteilla, joita teet päivän aikana, voi olla valtava rooli päivittäisen kokonaiskalorisi polttamisessa korkeammaksi. Jos olet liian väsynyt mennä kävelylle, tee talon siivousta tai ammu vanteita lasten kanssa. Harjoittelu saattaa vähentää päivittäin poltettavien kalorien määrää pikemminkin kuin lisätä.

Oletetaan esimerkiksi, että teet kovan, mutta ei väsyttävän harjoituksen, joka polttaa 300 kaloria. Tämän pitäisi antaa sinulle tarpeeksi energiaa polttaa ehkä lisää 400 kaloria loppupäivän aikana. Kokonaiskulutusnetesi olisi 700.

Oletetaan, että teet väsyttävän harjoituksen, joka polttaa 500 kaloria. Se on itse asiassa niin uuvuttavaa, että vietät loppupäivän sohvalla. Ylimääräinen kaloripoltto? Viisikymmentä. Joten, päivän kokonaisarvo on vain 550 kaloria.

Lyhyt tarina: Jos liikut liian kovasti, voit vähentää kykyäsi laihtua.

7. Mehubaari On Harjoituksen Jälkeinen Hangoutsi

Varo lopuksi tätä yleistä harjoittelun jälkeistä virhettä: Hemmottele itseäsi iso välipala suuren harjoittelun jälkeen. Välipalaatko tai ei harjoituksen jälkeen, säilytät kaikki voima ja sydänparannukset, jotka olet saanut kyseisen harjoituksen aikana. Mutta jos seuraat sitä isolla smoothilla tai bagetilla kermajuustolla, voit päätyä kaloripitoisuuteen neutraaliksi kaiken hiki ja kovan työn jälkeen.

LUKEA  Kuinka laihtua pitämällä voitot

7 syytä, miksi et polta rasvaa

Tarvitset nuo hiilihydraatit harjoituksen jälkeen. Muista vain, että nuo kalorit lasketaan. Haluat ehdottomasti tankata harjoittelun jälkeen, älä vain kuluta vielä 400 kaloria prosessissa.